Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
rendben hogy nem fejlődött a grafika de ha folyamatosan minden gameból kihoznák a maximumot akkor ki tudna vele játszani?? szinte senki!!! mivel legtöbb emberkének már a doom 3 is szaggat mint az atom mert nem mindenki engedheti meg magának a ''fullos'' gépet.
a Kritikát meg nem azt nevezem amit mondjuk a PC-Guru ir meg a Gamestar..mert mondjuk két teljesen más emberke kezébe veszi a gamet..az egyik ad rá 70%-ot a másik meg 99%-ot...ha én most a 99%os ujságot veszem meg akkor én nem abba a tudatba fogok élni hogy hu ez a game majdnem 100%os hanem kipróbálom és majd meglátom..
Egy kritika nem számit semmit..ha én azt mondom neked ''X'' játékra hogy sz@r akkor bele se kezdel?
vagy ha te monjuk utálod a stratégiát és egy ujságba kap egy strat game 99%ot akkor azzal játszani fog mrt átlagon felüli értékelést kapott?
játszol játszol aztán én azt mondom hogy sz@r akkor abbahagyod?
ez nem igy müködik.
Kritikára meg általában vannak hivatalos forumok is..mondjuk USA-ba..sajna ilyenek HUN-ba nincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Autós topik
- Ubuntu Linux
- AliExpress tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Rode videomic GO mikrofon
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest