Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
torgyán józs
újonc
Sziasztok!
Első okostelefonom, tegnap vettem. Tudnátok segíteni, hogy a 4 GB memóriából miért csak 1,9-et lát? Ennyi van ugyanis összesnek feltüntetve a gép által. Az Android "lefoglal" 2,1-et? Mi célból? A futó alkalmazásoknál 2-300 megát ír, összesen meg 60-at. Ez azért is érdekes, mert az összes ugye ugyanannyi vagy több kellene, hogy legyen. Még nem telepítettem semmit, nem is futtatok semmit, neten sem voltam még vele, ezért is érdekes, hogy minek eszik 200 megát állandóan? Bocsi, lehet, h ezek nektek triviális kérdések, de nekem még minden új... És bosszantó hogy nem én rendelkezem a 4 gigával amit kifizettem. Előre is köszi a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest