Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
torgyán józs
újonc
Üdv!
Rákérdeztem közben a szerviznél, és azt mondták, h a többit lefoglalja a rendszer. Ezt megerősítették androidos és androidhoz értő ismerőseim is. Ez remélhetőleg azt is jelenti, h az a rész is használható, csak nem minden célra, pl. zene, video tárolására nem, viszont programok telepíthetők oda. Idő hiányában még nem próbálkoztam, de majd a végére járok. Ahogy mondani szokták, akkor ez nem bug, hanem feature.
-
torgyán józs
újonc
Helló!
Köszi a gyors választ!
Elég sok helyen árulják az országban, és mindenhol 4 giga memóriát írnak hozzá. Hogyhogy neked csak 2 GB? Nem lehet, hogy neked is csak azt írja ki? A dobozán is az van? Lehet, hogy régebbi modell?
Amúgy ezt leszámítva nincs semmi baja, jól működik, bár az ősszehasonlítási alapom kevés.
Üdv. -
torgyán józs
újonc
Sziasztok!
Első okostelefonom, tegnap vettem. Tudnátok segíteni, hogy a 4 GB memóriából miért csak 1,9-et lát? Ennyi van ugyanis összesnek feltüntetve a gép által. Az Android "lefoglal" 2,1-et? Mi célból? A futó alkalmazásoknál 2-300 megát ír, összesen meg 60-at. Ez azért is érdekes, mert az összes ugye ugyanannyi vagy több kellene, hogy legyen. Még nem telepítettem semmit, nem is futtatok semmit, neten sem voltam még vele, ezért is érdekes, hogy minek eszik 200 megát állandóan? Bocsi, lehet, h ezek nektek triviális kérdések, de nekem még minden új... És bosszantó hogy nem én rendelkezem a 4 gigával amit kifizettem. Előre is köszi a hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest