- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sevadevil7
csendes tag
válasz
SkyLine3000 #1926 üzenetére
Én főleg sorozatokat nézek rajta.
4-5 epizód simán nézhető, és még netezni is tudok rajta.
Nem mértem, de kb 4 órát kibír egy töltéssel. -
patow
senior tag
válasz
SkyLine3000 #1921 üzenetére
Vegyél Samsung tab 2-t Az aprod tele van újakkal, 45-körül már megtudod venni miota a t-hom részletre adja az internet mellé Az közel tudja a nexus üzemidejét. Ma ezen az áron a legjobb vétel.
-
Mezcal
addikt
válasz
SkyLine3000 #1921 üzenetére
Ráadásul a konckurencia akksija úgy kisebb, hogy közben a jobb felbontású kijelző miatt többet is fogyaszthat, mert a hardvernek nehezebb meghajtani.
-
seiko
senior tag
válasz
SkyLine3000 #1917 üzenetére
iPad 10 órát bír! ;-)
-
Mezcal
addikt
válasz
SkyLine3000 #1913 üzenetére
A konkurencia, vagyis az árkategóriában + - 5 ezer Ft körüli tabletek közül a Pro 7 Duo-nak a legerősebb az akkumlátora, hiába van némelyikben bluetootth, nekem a jobb akku többet ér.
Nekem december közepe óta van meg a Pro 7 Duo és semmi gondom nem volt vele. ICS alatt is jól működött, most JB-re frissítve még jobb lett, csak a root hiányzik.
HD filmekre, játékra, netre, ebook-ra kiváló. Tényleg nagyon erős hardvere van, amiben van még tartalék, mert a legjobb 3D játékok sem erőltetik meg. A JB ezen a hardveren nagyon finoman működik, akadás nélkül fut, de ezzel már ICS-en sem volt gond.
Mire akarod elsődlegesen a tabletet?
-
válasz
SkyLine3000 #1913 üzenetére
nekem megvan január közepe óta.
előtte sem volt különösebb bajom, de mióta feltettem a 4.1 jelly beant, végképp hibátlan és gyors lett a rendszer. személy szerint nekem nagyon jó vétel volt, és csak azért árulom, mert telefont kellett vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 8 8/128GB+Spigen tok 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest