Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz Bad Pritt #23 üzenetére
A hiszti lényege, hogy a csak saját érdekeit néző cég felfigyeljen az őt eltartó vásárlóira. Nem mindig, de alkalmanként ennek pedig megvan az eredménye, pl a Helldiversnél is elvetették, hogy kötelező legyen a PSN fiókozás, így legalább aki korábban megvette a nem támogatott országokban még ma is játszhat vele
Te itt Magyarországon vígan összekötöd a fiókokat, míg egy rakat másik helyen erre nincs lehetőség. Itt sem volt mindig PSN támogatás, szerencsések vagyunk, de ettől még jogos a többiek kritikája.Még a Valve saját Team Fortress 2-jénél is szükség volt erre a módszerre, mert egyébként fittyet hánytak rá, hogy csaló botok garázdálkodtak a servereken.
/s
-
kwzatz
őstag
válasz Bad Pritt #23 üzenetére
Fogyasztói társadalom. Csinál valamit a cég, nem tetszik a fogyasztóknak, hangot adnak neki. Jól van ez így, sőt mi több, szuper, hogy így működik, és jó látni, hogy valahogy egyre kevesebb bullshitet kezdenek megúszni a "nagyok", még ha engem nem is feltétlenül zavar/érdekel/érint minden ilyen. "Hiszti".
A Sony Pictures a Crunchyroll-os témája miatt tavaly fizetett 16 millió dolláros büntetést, mert személyes információkat adott el a Facebooknak/Google-nek/stb. a felhasználók tudta nélkül (esélyes, hogy így is jól jártak ). Valahol megértem, hogy nem mindenki vidám így, hogy teljesen egyértelmű, többek között miért kell PSN account. De azt is megértem, hogy van, akit ez nem zavar. Valószínűleg szinte minden cég ezt csinálja.
Amúgy nem tudom, hogy ez pl. igaz-e, de elég sokan írnak olyat is (miközben UK-t emlegetnek), hogy nem működik a mobiltelefon azonosítás (bár ez már önmagában vicces ahhoz, hogy egy single-player játékot végigtolhass) és fénykép/személyi igazolvány kell így. Ha így van, akkor azért fénykép meg személyi, hogy God of Warozhass. ROFL.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest