Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurevol
csendes tag
válasz
kabelmania27 #2867 üzenetére
A magas jelszintnek van előzménye, mivel a házban tíz felett van a tévévételi hely, és a leghosszabb koax-ág kb. 40 méter, ráadásul, mint kiderült rezezett vaseres a behúzott RG6. Hiába a Terra HA-126 házerősítő, a megfelelő TV-vételhez az oszlopon is kivettek valami csillapítót. Tévé a Terra HA-126-tal és a net a Cisco EPC3208-cal tökéletes volt ez év elejéig.
Ugyanakkor január végén elkezdték szerelni az 500-as netet, és azóta az egyik tévé tízpercenként csippan egyet, mintha kondenzátor sülne ki. Rá egy hétre volt a modemcsere, szóval azt nem tudom, hogy Cisco mit produkálna most, de elképzelhető, hogy azzal van a gond amit felvetettél. Sőt, most ránéztem a legtávolabbi tévére, ahol 80% jelminőség és 90% jelszint volt korábban, most 100/100. Látok még egy C/N értéket, ami 36-37 váltakozva.
Lehet, hogy az 500-as átállással felnyomták az egész hálózatot, és a csillapítás ellenére is túl vagyok vezérelve?
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- DOOM - The Dark Ages
- EAFC 25
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest