Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
roPHka
senior tag
Ki mit tud erről az oldalról?
www.ppl.hu![[kép] [kép]](http://web.axelero.hu/r840515/PPL.hu.jpg)
Én mindössze annyit, hogy ha minden igaz, akkor ez egy újabb próbálkozás kishazánkban, az iWiW majd a MyViP nagy népszerűsége után, de szerintem ez az oldal csak egy gyenge koppintása lehet ezeknek, vetélytársa semmiképp.
Regisztrálni még nem regisztráltam mert ha jól tudom akkor ide is meghívó szükségeltetik.
Ha pedig valaki ismeri az oldalt, akkor jöhetnek az észrevételek, hozzászólások, stb...
Mivel ilyen topik még nincs itt PH-n, ezért gondoltam megnyitom. Remélem előbb-utóbb ''beindul''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest