Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pici_virag
újonc
Nekem is küldjön valaki! kivi vagyok mi ez a szent szar
Email címem: mlinda11@t-online.hu
[Szerkesztve] -
tkazmer
addikt
Nah, vki meghívott engem is....bár a véleményem nekem is az, h ez is csak egy gyenge próbálkozás.. ráadásul ma már mindenki csinálhat magának egy saját kis iwiw klónt, multkor olvastam az index.hu-n, h vmi amerikai oldalon lehet regisztrálni, és egy bizonyos sablon alapján mindenki csinálhat magának egy kis iwiw klónt. Majd ha megtalálom, belinkelem a cikket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Drótszamár
üzenetére
A tévéműsorok többé-kevésbé különböznek... De hogy már három topikban rinyáljanak meghívóért illetve amiatt, hogy milyen lassú az adott rendszer, azt kicsit túlzásnak tartom, mivel ''amúgy'' mindegyik ilyen oldal teljesen ugyanaz.
-
Drótszamár
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ha már van az összes tv műsornak, akkor ennek is lehet nem ?

Lassan elmúlik a hype, és mennek az ilyen témák a süllyesztőbe. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ezentúl az összes ilyen social networking szarnak saját topikja lesz?
-
blueMerle
veterán
Akinek esetleg akadna egy meghívója, az megdobhatna eggyel, csupán kíváncsiságból érdekel a dolog...pitbull@citromail.hu

-
roPHka
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azt én sem értem.
De ne haragudj, ezen pont te vagy ''kiakadva''?
Neked sincs feltöltve rendes kép, csak egy olyan amint M.S. bukósisakját látni felülről
Én nem vagyok Schumi rajongó szóval, ha nem haragszol nem megyek, ettől függetlenül azonban köszönöm a meghívót. Máris találtam két ismerőst, abból Te vagy az egyik
-
roPHka
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ezer hálám

Bár nem az volt a célom, hogy regisztráljak, mert nekem már az iwiw és a myvip is elég bőven
De ha már elküldted azt a meghívót -mégha félve is- de megnézem, hogy mi a szent szart ez a ppl.hu -
tuskooo
addikt
Most mindenki kitalálta, hogy ilyet kell csinálni? Röhejes...

-
roPHka
senior tag
Ki mit tud erről az oldalról?
www.ppl.hu![[kép] [kép]](http://web.axelero.hu/r840515/PPL.hu.jpg)
Én mindössze annyit, hogy ha minden igaz, akkor ez egy újabb próbálkozás kishazánkban, az iWiW majd a MyViP nagy népszerűsége után, de szerintem ez az oldal csak egy gyenge koppintása lehet ezeknek, vetélytársa semmiképp.
Regisztrálni még nem regisztráltam mert ha jól tudom akkor ide is meghívó szükségeltetik.
Ha pedig valaki ismeri az oldalt, akkor jöhetnek az észrevételek, hozzászólások, stb...
Mivel ilyen topik még nincs itt PH-n, ezért gondoltam megnyitom. Remélem előbb-utóbb ''beindul''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest