Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nálam alapból a Built-in DXVA Decoder config az aktív már elég régóta. Nem én állítottam arra, hanem a program. Nem nyúltam hozzá, mert nem tudom melyik a legmegfelelőbb a gépnek, pl a Video renderer: EVR Custom Present alapból (win7 gépen), de régi xp-s gépen az auto selection volt.
Korábban próbáltam átnevezni a configot és frissítés után újra azt kiválasztani, de akkor sem maradtak meg a beállítások. Egy ideje szerencsére a billentyű parancsok maradtak, csak a téma, megjelenítés stb nem. Tudom le lehet menteni, de azt azért nem akartam, mert komolyabb változásnál bekavarhat. Most legutóbb minden maradt (lehet az kavart be), de sajnos törölnöm kellett az egész lejátszót a korábban leírt jelenség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest