-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
csucsbicep #12276 üzenetére
Ez történt velem is. Állítólag a felvevő postán bakiztak és nem volt bejelölve, hogy a rendszer küldjön értesítést, a futár így be se tudta tárolni a trezorba. Nekem is egy messzebbi postára kellett bemenni végül érte. Szóval egyszerűbb lett volna, ha egyből postán maradóra kérem. De ott meg ¼ órát kellett sorban állni...
-
Aureal
őstag
válasz
csucsbicep #12272 üzenetére
Hali!
Ugyan ez van most nálam is az MPL-el, csak a város más és Pestről másnap reggelre már a helyi kézbesítői depóban volt! (Azóta onnan nem mozdul.) Jelezd már, hogy te mikor kapod meg majd!
Én pénteken meg ma is már felhívtam őket, hogy nem találja a sofőr az automatát vagy mi van?
Azt mondták megsürgetik, utánakérdeznek és mindenképp fognak hívni telefonon, hogy miért nem hagyta el a depót, de idáig (13:35) semmi.
Legalább azt jeleznék, ha úgy van, hogy túlterhelt az automata, mert a depóban már 5x átvettem volna, de ez így nagyon nem frankó.
Régebben mesélték, hogy felbontogatnak olykor dobozokat a dolgozóik. Ezt addig nem vettem komolyan, még nem tapasztaltunk haverommal hasonlót egyszer. Közösen rendeltünk egy-egy terméket weboldalról, de eltérő lakcímre. Nekem megjött, a havernak nem. Majd fél év múltán kapott egy agyonragasztgatott borítékot, benne egy törött dvd tokkal, amiből ki volt lopva a lemez. (Gondolom a "postásbácsinak" megtetszett és az otthon is maradt, a tokot meg kiküldette a címre, hogy "sérült csomag". Ügyes!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest