- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv all!
Még az ünnepek előtt küldtem egy csomagot Svédországba, ami 2018.12.25. 15:01 időpontban a célországba ért. Ma 2019.01.02. 06:56 időpontban sikertelen kézbesítési kísérlet lett az eredmény.
A csomag ajánlott levélként elsőbbségivel lett feladva követhetőséggel, ami nem volt olcsó. Írtam az átvevőnek, hogy ha mód van rá nézzen utána a postán, de ebből nyilvánvaló hogy már csak holnap lehet valami, hacsak addig vissza nem indult.
Sztetek mi várható?
Egyébként BÚÉK!
-
Amúgy a futár csak akkor telefonál ha a feladó mint extrát megjelöli.
GLS-nél is van amikor csak úgy jön SMS meg mail nélkül, másik feladó után SMS (időintervallum) mail (kézbesítés napján) telefon (kézbesítés előtt). Sztem az MPL-nél is ez a helyzet.
-
-
Üdv all!
Csomagot szeretnék feladni, többet is. Viszont hallani olyan rémtörténeteket hogy karácsony környékén jelentősebb csomagveszteség van a postán.
Egy csomagot (20.000HUF tartalom) ha törik ha szakad, akkor is fel kell adnom Svédország irányába. Milyen konstrukcióban célszerű hogy tutira célba érjen?
Egy másik csomag ami igazából egy nagy doboz, (50.000HUF tartalom) gondolkodóba ejt hogy postával, avagy futárral adjam fel?
A csomag mérete és súly felvitele után, automatikusan üzleti csomagként számol a posta, extrák nélkül 8400HUF. Kérdés ez mennyiben változik ha a helyi postán személyesen adom fel?
A fürgefutáron az extrák nélküli TNT Express 5100HUF. GLS ugyan olcsóbb lenne, de azt írja hogy fadobozos csomagot nem vesznek fel, viszont nem derül ki hogy ha az egész egy kartonba van passzosan dobozolva, mi a helyzet. GLS egy ezressel volna olcsóbb 1ébként.
Nekem végül jó a TNT express is, a kérdésem az hogy valaki adott e fel csomagot ily módon és ha igen mik a tapasztalatai. A héten szeretném a nagy csomagot is elindítani Budapest irányába és valamikor a két ünnep között visszahozatni.
Extrákból elsősorban SMS és mail értesítés kellene a címzett részére meg nyilván nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest