Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
-
Soma01
veterán
válasz anonymus89 #9943 üzenetére
Köszi szépen!
A Posta FB oldalon is válaszoltak. Rendesek voltak.
Esküszöm, kerestem, de nem találtam meg. Pedig az is ott van, hogy
"Kik használhatják a Csomagautomatákat?
Az automatákat bárki használhatja, egyéni ügyfelek és vállalkozások egyaránt. Szerződéses csomagfeladók a személyes értékesítőjüktől kaphatnak további információt."
meg az is mait te idéztél be:
"Hogyan küldhetek csomagot Csomagautomatára címezve?
... Nemcsak automatáinkon keresztül, hanem postáinkon is van lehetősége csomagot feladni csomagutomatára."A lényeg, hogy megy. Köszi még egyszer.
-
Soma01
veterán
A Posta csomagautomatába fel lehet adni személyesen, postahivatalban is a csomagot? Tehát nem kell a webes regisztráció, meg szerződés... Odamegyek a postára, mondom, hogy ezt a csomagot szeretném feladni az XY automatába és kész?
-
Soma01
veterán
Azt tudjátok, hogy magánszemélyek is címezhetnek csomagot csomagpontra?
Vagy egy darab SSD-t magánszemély hogy adhat fel úgy, hogy a címzett bármikor átvehesse és a legolcsóbb legyen? (tehát nem saját címre kérem, mert a körzetes posta nekem nagyon nagy kínlódás sajnos) Én a postán maradó ajánlott levélre gondoltam, ha a csomagpont (amúgy, most éppen akciós szállítási díj) nem lehetséges. -
Soma01
veterán
válasz D.Orion #7211 üzenetére
Szombat reggel óta még csak a helyi logisztikai központig jutott el. De én is úgy vártam volna, ahogy írtad. Az országosig minden csomag elmegy, ami más megyébe megy? (jelen eset: Bács-Kiskun --> Hajdú-Bihar)
Ezek szerint Ez már csak kedden lesz nálam. Mert az már csak hétfőn megy el szerintem Pestre, onnan meg szerintem nem indul el és ér oda még aznap egy másik vidéki városba úgy, hogy kézbesítésre is legyen idő. (még ha csomagpontra kézbesítik, akkor sem)Az OLK-ból, csak napi egyszer történik szállítás vidékre?
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Meg tudjátok mondani, hogy a (ma) szombaton feladott csomagokat a posta elszállítja a postahivatalból ahol feladták legalább a logisztikai központig? Vagy abban a posta hivatalban marad hétfőig ahol most van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest