- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor már lehet, hogy a németeknél kilopták belőle? [tracking kép]
-
gilfoyle
őstag
Közben megjött a postától a válasz (nem is számítottam erre a gyorsaságra), a lényege ez:
"2021. július 1. óta minden harmadik országból rendelt, áru tartalmú küldeményhez vámáru-nyilatkozatot kell benyújtani a NAV felé, függetlenül annak értékétől, valamint attól is, hogy az áfa megfizetésére a külföldi webáruházban előzetesen már sor került-e. A Posta a vámügyintézésért, a vámolási eljárás lefolytatásáért közreműködői díjat számít fel."
Ezt akkor buktam.
De... Többször is rendeltem az EasySkinztől az elmúlt 1-2 évben eddig nem kellett fizetnem semmit, csak a fólia árát és a szállítást - mindezt rendeléskor a kereskedő oldalán.
Szóval akkor az lutri, hogy mit fognak meg és mit nem.
Na mindegy, elengedtem, köszi a segítséget mindenkinek! -
lostprophet
aktív tag
Anno már kaptam tőlük csomagot, ami elvileg szintén lengyel postával jött, de akkor így nézett ki a követési szám:
RR 309 174 965 PL
Fogalmam sincs, ott miért nem volt gond, és meg is érkezett hozzám (pedig az is céges feladás volt, nem magánszemély). Talán máshogy adták fel? -
-
cof
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest