Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parkr
őstag
-
Fancy-boy
addikt
válasz maximilian4 #11172 üzenetére
Igen, kivéve a DHL Express csomagokat. Mert azt a DHL futárszolgálat szállítja ki.
-
Mr.Pentele
tag
válasz maximilian4 #11203 üzenetére
Szia!
Benne van a pakliban, hogy ez már vissza fog menni a feladónak, de ebben azért nem vagyok teljesen biztos, mert a Posta nyomkövetésében gyakran vannak technikai hibák. Holnap reggel 8-kor hívd fel a 061-767-8282 számot, a 3-as gombot kell majd megnyomnod és várni az ügyintéző jelentkezésére. Nézesd meg vele, hogy éppen ő mit lát, ugyanis a belső rendszerben amiben ő keres, sokkal több adat van, mint amit mi ügyfelek látunk a posta.hu-n. Remélhetőleg csak egy adatbázis hiba miatt látod ezt amit fotóztál ide jelenleg, mert sajnos, mint mondtam sokszor hiányos, összekevert és időben is rontott bejegyzéseket lehet látni az oldalon. A helyedben hívnám a számot.
Nekem az egyéni véleményem az, hogy itt valami nem okés, mert pl. az országba érkezését sem írják, az első magyar helyszín a Csomaglogisztikai Központ. Köztudott hogy az NPKK-ba kerül minden bejövő küldemény elsőként, amint a szállító eszközről lepakolták, aztán majd az OLK felé halad, később az OLK irányítja a cím szerinti illetékes logisztikai üzembe. Egyes esetekben előfordulhat, hogy a címre kiszállítás nem a helyi postáról, hanem már rögtön a logisztikai üzemből történik, tehát A küldemény a kézbesítőnêl van státusz is az üzemhez tartozik.
Itt a telefonos ügyfélszolgálat tudja szerintem a legjobb választ adni.
[ Szerkesztve ]
-
hun005a
tag
válasz maximilian4 #11203 üzenetére
Szintén zenész
EU-ból indított Banggood-os csomag eljön egészen Hatvanba a logisztikába ahonnan hozzám szokták kézbesíteni majd adathiányra hivatkozva visszamegy az NPKK-ba erre felhívom őket hogy mi van azt mondja visszafordították mert van vele valami azt nem mondja hogy mi
Bármi lehet hiányos,sérült ect... de így nem kézbesíthető
megy vissza a feladónak
ennyi
elmebaj amit művelnek komolyan -
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11208 üzenetére
Engem sem nyugtat meg a "Minden ügyintézőnk foglalt, kérjük szíves türelmét." üzenet sem a zene.
Jól sikerült a felkészülés és a fejlesztés.SZERK:
Mondjuk én még csak 8 perce hallgatom.
Neked az UPT nem ad több infót a csomagról?[ Szerkesztve ]
-
hun005a
tag
válasz maximilian4 #11208 üzenetére
Nekem az ügyfélszolgálatos azt mondta hogy informatikai hiba miatt forgatják vissza de elvileg nem biztos hogy visszamegy a feladónak csak betárolják néhány napra.
Felírta az adataim azt mondta utánanéz.
Már a 2.csomag megy vissza az NPKK-ba egy héten belül.
Elég nagy a zűrzavar ahogy látom -
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11212 üzenetére
Végül nekem is felvették a telefont, kb ugyanezt kaptam és fogalma sincs mikorra oldják meg az informatikai problémát, de addig is visszament a csomag Pestre.
Azok után, hogy itt volt már Kalocsán ez szörnyen szánalmas, semennyi józan ész nem volt.[ Szerkesztve ]
-
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11216 üzenetére
A közleményben úgyis a szokásos lenne, a posta rendszerét külső támadás érte.
-
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11218 üzenetére
-
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11224 üzenetére
Most néztem a postát 1867-ben alapították.
Több, mint 100 éven keresztül kézbesítettek csomagra írt címzett alapján.
Ez a tudás, hogy elolvasni a címzettet már úgy tűnik elveszett. -
hun005a
tag
válasz maximilian4 #11236 üzenetére
Ez egy következmények nélküli orszàg
Lehet panaszt tenni de körülményes és bonyolult,,hosszadalmas procedúra.
Itt mindenkiből és mindenből hasznot akarnak húzni,làsd ez a július 1 töl élő àfa vagy vàm vagy nem tudom micsoda
Ma jött egy néhàny dollàros csomagom és tollal rà volt írva hogy vàmtarifa meg még valami összesen 1200ft
Ha nem fizetem ki viszi vissza a postàs ennyi...
Ez miatt nem húzom karóba magam de ez itt így működik mert megtehetik sajnos
Én ma telefonàltam 2db csomag ügyében
ami elvileg délutàn màr a csomaglogisztikai központban volt 1 heti oda vissza utazgatàs utàn és azt mondta az ügyfélszolgàlatos hogy a héten màr biztos megkapom
Ez ma a 21. szàzadi magyarorszàg🥺 -
prosza
újonc
válasz maximilian4 #11249 üzenetére
Addig,amig központi utasítás nem lesz rá,addig tárolja az NPKK.Kurva nehéz,mert amíg a rendszer nem engedi,addig ott fog sasolni.Vissza nem lesz küldve,de amig nincs rá informatikai megoldás,adig jegelik.Mistani állás szerint,07.14-i csomagokról van szó.
-
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11260 üzenetére
Semmi jó.
Múltkori állapothoz képest plusz sorok a nyomkövetőn, hogy a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ elküldte a Csomaglogisztikai Központba azok meg megint visszaküldték a Nemzetközi Posta Kicserélő Központba.
Egymásnak küldözgetik jó droid módjára amit a masina éppen kiír nekik.Ha a masina azt írná ki minden postai alkalmazott álljon féllábra és ugráljon akkor azt is megcsinálnák?
-
maximilian4
addikt
-
PHenis
senior tag
válasz maximilian4 #11266 üzenetére
En is reklamaltam, gondolom nekem is ezt irjak majd. Mondjuk mire is szamitottunk...
-
hun005a
tag
válasz maximilian4 #11265 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgàlatot mondom neki igazàn màr nem is mondok csomagszàmot mert tök felesleges,tudom hogy az NPKK-ban dekkol több ezer csomag😆😃😂Azt mondja örül neki hogy ilyen tàjékozott vagyok😆😃
Felveszi panaszra ha gondolom.
Bediktàltam az adataim megkérdezte mennyi legyen a kàrigény,mondtam neki hogy 20ezer😆
Persze a csomag nem veszik el mert majd egyszercsak valamikor kihozzàk de ennyi erkölcsi kàr ért a küldemény késése miatt.
Majd kivizsgàljàk és értesítenek.Hallottam hogy szegénynek is nagyon elege lehet ebböl az egészből,nagyon érződött a hangjàn.
Az az érdekes hogy sehol egy hír sehol se internetes felületen se TV sehol vagy csak nem talàlkoztam vele .Ennyire azért nem gondolnàm hogy érdektelen lenne a dolog hogy egy médium sem foglalkozik vele .
Persze nem a propaganda M1-re gondoltam😃😆 -
hun005a
tag
válasz maximilian4 #11276 üzenetére
Ennek a rendszernek a legnagyobb ellensége ha nem félsz tőle😉
-
Jahno
veterán
válasz maximilian4 #11266 üzenetére
Majd minden levelükre azt kellene írni, hogy technikai hiba miatt sajnos nem áll módunkban kifizetni...
-
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11317 üzenetére
Megkaptad végre?
-
Dealer95
őstag
válasz maximilian4 #11410 üzenetére
Az a DHL sajnos csak a sima német posta, nem pedig a DHL (Express) futár.
Ha DHL futárral küldenék, akkor idehaza is a DHL szállítaná ki. -
Jahno
veterán
válasz maximilian4 #11410 üzenetére
Nekem ezzel a fajta DHLes feladással semmi bajom nem volt. CT*DE-vel jött, MPL lerakta, kész. Többit most válogatom, tegnap egyszerre beesett 2 hónapnyi feltorlódott csomagom...
-
Jahno
veterán
válasz maximilian4 #11415 üzenetére
Egyéb DE csomagokkal én is szívtam, ez végponton Európa+ csomag volt, lehet az a trükkje. Idővel kiderül.
-
parkr
őstag
válasz maximilian4 #11415 üzenetére
linkeltem már. [link] ne szopasd magad feleslegesen
-
cof
veterán
válasz maximilian4 #11419 üzenetére
Ez lehet webáruházfüggő is, én 3 hete kaptam csomagot Geekbuying-ról, CE...DE, semmi gond nem volt.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
cof
veterán
válasz maximilian4 #11422 üzenetére
A DHL az a német posta, szóval posta.
Ez már a helyi postán van, holnap bemehetsz érte ha lusták lesznek kivinni, de lehet már reggel viszi a postás az értesítőt.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
maximilian4
addikt
-
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11426 üzenetére
Ez még mindig az a csomag amit múltkor kérdeztem?
-
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11428 üzenetére
Semmi fejlődés.
-
maximilian4
addikt
válasz maximilian4 #11431 üzenetére
Na közben az van, hogy tegnapelőtt visszaküldték Szolnokról Budapestre a kicserélő központba, aztán tegnap csomaglogisztikai központ, majd még aznap vissza Szolnokra a logisztikai üzembe. Mondom szuper, akkor majd ma tuti kézbesítik. Hát a fenét. Semmi. Felhívom a helyi logisztikai központot hogy nézzen már rá a csomagra a szám alapján. Megnézi. Még nem került kiosztásra, mert adathiányos. Mondom már egyszer visszaküldték Pestre, most akkor az örökkévalóságig ide-oda küldözgetik? Hát ő nem tudja. Mondom mit jelent az, hogy adathiányos, rajta van minden a csomagon. Azt mondja nem azt jelenti, hanem azt hogy nekem mennyit kell fizetni. Mondom ki van fizetve, de azt mondja ezt ők nem tudják, nekik mindenképp tudni kell hogy ki van-e fizetve vagy nekem mennyit kell fizetnem. Mondom sosem kaptam még külföldről utánvétes csomagot egyébként. Eddig évtizedekig nem volt ezzel probléma. És még a csajszi emelte fel a hangját, majdnem hogy ordibált…
Maxi
-
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11453 üzenetére
Persze, használod ezt a magas színvonalú, minőségi szolgáltatást és még panaszkodsz is az alkalmazottnak.
-
-szabi-
addikt
válasz maximilian4 #11455 üzenetére
Azért ilyet semmiképp nem mondtam volna.
Emlékeztet a helyzet a régi időkre ezzel a felemelt hangos lekezelő hozzáállással.
Mindent szarul csinálnak de igazán önérzetes és kikéri magának.[ Szerkesztve ]
-
Vincsó
aktív tag
válasz maximilian4 #11462 üzenetére
Akkor lehet holnap megkapom.... Ez elég jó szolgáltatás azért...
-
maximilian4
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest