Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Pentele
csendes tag
Valahol szerintem ennek a "dugulásnak" a jele lehet, hogy egyszerre 6 db-ot is megkaptál. Kezdenek feloldódni a mennyiség alól, így fokozatosan csurogtatják ki őket. Persze lehet ez véletlen, bár nem tartom valószínűnek. Nálam mostanra rendeződni látszik a dolog, kivétel amikor maga a postás nem tud bejutni a lépcsőház zárt ajtaján. Ekkor tudja, hogy csengetni kell nekem és kinyitom az ajtót. Függetlenül attól, hogy számomra érkezett-e valami.
Egyébként a kínai regisztrált levelek a nyár folyamán is (szabadságolások ellenére) elég szép időket futottak, két héten belül nagyjából minden itt volt.
A pechesebb példányod pedig feltehetően nem egy zsákban utazott a másikkal. A közönséges untracked-re jellemző, hogy ömlesztve szállítják. Így néha megeshet, hogy az azonos feladás sem garantálja az egyszerre érkezést. Ezt a jelenséget akkor tapasztaltam, amikor unokatestvéremék küldtek 2 levelet és az egyik x napon, a másik pedig y napon jött meg, holott ugyanakkor lettek feladva.
Várom a további tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i7-1185G7/32 GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest