- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: A csámcsogás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Szintén MPL csomag.
06.30-án feladtak számomra egy küldeményt, melyet a posta átvett. Kaptam is egy csomagszámot, illetve email-t, hogy feladásra került, várható kézbesítés júli 1-je. (Postán maradó lesz.)
Nyomkövetés szerint 1-én hajnali 5h-kor az Országos Logisztikai Központban volt már, szállítás alatt. A probléma az, hogy azóta is ezt az állapotot mutatja....Postán már egyszer rákérdeztem, de ugye Ők is azt látják, hogy még nem érkezett be...
Ilyenkor mi van, elkeveredett, vagy nem frissítették a rendszerben, közben lehet, hogy már itt van a postán?
Mit lehet tenni?
-
Allien
veterán
A csomagom 14-n érkezett be. Mennyi idejük van elindítani a vámkezelést, azaz, hány napig húzhatják? Ugyanis, szopatnak. Mintha minden levél váltásnál kivárnak 4 munkanapot.
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Egy MPL csomagról lenne szó, A webshop délután küldte, hogy feladták a csomagot, írták is a küldemény azonosítót. Általában, ha MPL-el rendelek, este olyan 7-8 fele jön a postától is egy összegző, hogy mikor szállítják ki, és már benne van a rendszerben. Viszont most nem kaptam olyan emailt, és hiába keresek rá a megadott csomagszámra nem talál semmit. Erre akkor már ne nagyon számítsak holnapi kiszállításra? -
BullZeye
veterán
Van mód arra, hogy a postás ne akarja délelőtt 11-kor kihozni a csomagomat, úgysincs otthon senki? Maradjon a postán, és még aznap este átvenném.
Jelenlegi módszer az az, hogy megrendelem sürgősségi postával a terméket, a posta 1 nap alatt kiszállítja, aztán 2 nap múlva átvehetem, mert valami rejtélyes okból kifolyólag kézbesítést követően 8 órával nem tudják nekem kiadni este, csak másnap reggel.
Kivel kell beszélnem, hogy a rendszerbe dobjanak a címem mellé egy piros felkiáltó jelet, hogy rögtön menjen a kosárba? Postafiókot emiatt nem szeretnék üzemeltetni, és szomszédot se nyaggatnám, hogy vegye át a csomagjaimat nonstop.
-
Agyasima
őstag
Lenne egy emelt szintű postával kapcsolatos kérdésem.
Csúnyán spammelnek egy bizonyos helyről. Helyesebben az előző lakónak jönnek a sz@rjai. Mindig van a borítékban ingyenesen visszaküldhető képeslap/boríték. Legalább 10 szer küldtem vissza ezeket, megkértem őket benne, hogy hagyják abba, ne küldjenek többet semmit, elköltözött a címzett, ismeretlen helyre. De nem nagyon érdekli őket. Külföldi a feladó, úgyhogy a magyar hatóságokhoz hiába fordulnék.
A kérdés pedig az: ha fogom ezt a képeslapot, (amire rá van írva, hogy ingyenesen feladható az adott címre) ráragasztom egy dobozra, amit telerakok téglával/kővel; akkor is ingyen feladhatom? Hátha ebből értenek...
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Ti ismertek olyan magyar posta szolgáltatást amivel péntek este feladott csomag másnap reggelre, azaz szombatra átvehető postaponton? Egyik árus így akar feladni nekem csomagot az MPL vaterafutárt mutogatta nekem de én ebben kételkedem, hogy ez ideér hozzám úgy, hogy ő péntek este 6 körül feladja én meg szombaton veszem át. A címzett (azaz én) nagyvárosban lakik - Debrecenben ha ez számít valamit mert ő kérdezte, hogy nagyvárosban lakom-e. -
Fancy-boy
addikt
-
anorche1
őstag
válasz
Fancy-boy #5702 üzenetére
Foggalmam sincs, jelenleg gep nlkul vagyok, teloval meg nem talalom. De most nezzem, hogy meg uzemabyag koltseg is van.
De akkor jó lesz az amit írtál.
Van a súlyhatár mellett mérethatár is? A csomag jelenleg 34x24.5x14.5 cm meretű, de ha muszáj tudok belőle faragni.És köszi szépen a segítséget
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Németországba kellene eljutattnom (nem feltétlenül postával, de a futár tipic nem nagyon pörög) egy 1kg -nal könnyebb csomagot. Mi lenne erre a legolcsóbb mód? Mindenféleképpen kellene tracking number, és maximum 20euro lehet a szállítási költség.
Eddig a dpd 17.42 euros ajánlata a legjobb. Tudtok ennél olcsóbbat esetleg? -
TaaT
nagyúr
Ha félsz hogy baja lesz akkor dobozban küld, ne borítékban.
"Kell-e valami extra fizetni ?"
Attól függ hogy szeretnéd feladni.
Hubba12: Ha van otthon nyomtató akkor ezt ajánlom [link] 1255ft, 1munkanapos kézbesítés, értékbiztosított 150.000ft-ig, kézbesítés után 1munkanapos számlára utalás.
-
kpal
nagyúr
Ha PC játékot( (DVD tok méretű )akarok küldeni azt hogy adjam fel ? Nem lesz baja ha simán csak bubis borítékba rakom ? Kell-e valami extra fizetni ?
-
Benir8
senior tag
Igen Vatera MPL-ről néztem az árakat, előre utalva, tehát átvételéskor nem kerül pénzbe, csak a feladási díjat kell fizetnem. És a vatera MPL egy külön szolgáltató vagy együtt a postákkal van? Vagy ezt mondjak meg postának?
Nem lehet külön becsomagolni és úgy feladni a címzettnek? -
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Egy komplett számítógépet ami 7,1 Kg-ra mértem, meg egy billentyűzetet lehet feladni egy címzettre?
MPL posta házhoz szállítással adom fel, 1200 ft lesz az ára? -
Málni
csendes tag
Írtam nekik, válaszoltak is, hogy ki kell töltenem egy nyilatkozatot, ennek a végén ez szerepel: "Kérjük jelölje (X-el) a következő lapon, hogy a felsorolt A (postai vámkezelés), B (nem postai vámkezelés - árutovábbítás) és C (más vámügynökség általi vámkezelés) betűkkel jelölt vámkezelési megoldások közül a fenti küldeménye tekintetében melyik eljárást kívánja választani:" Bmelyiket is választom mind3nál fizetnem kell? De nem én kértem, hogy ellenőrizzék a csomagomat, ráadásul 22 euró alatti, akkor meg miért fizessek még külön nekik??
"A) Postai vámkezelés (szabad forgalomba bocsátás vámeljárás). A szolgáltatás díja: 2.000 Ft (áfa-t tartalmazza)
B) Árutovábbítás (a küldeménynek a címzettre területileg illetékes NAV igazgatósághoz történő továbbítást jelenti...Az árutovábbítás biztosítása érdekében kérjük, hogy a tájékozató levélben jelzett okmány(oka)t mellékelje a megbízáshoz. Tudomásul veszem, hogy a küldemény NAV-nak történő árubejelentési tevékenysége után a Magyar Posta Zrt. 1.100 Ft (áfa-t tartalmazza) vámközvetítési díjat számol fel, amelyet kézbesítéskor kell megfizetni. -
TaaT
nagyúr
Valaki nagyon kíváncsi volt mi lapul a levelemben.
Úgy érzem csalódást okoztam neki... [link]
-
TaaT
nagyúr
Küldeni fognak egy email-t (vagy neked kell írnod nekik már nem emlékszem pontosan), nyilatkoznod kell az áráról (mennyit fizettél érte, paypal kivonatot mellékelni), mi az stb.
Ha 20dolcsit fizettél érte postával együtt (azt is bele számolják) akkor nincs miért aggódnod.
-
Málni
csendes tag
Várok egy kicsi csomagot Oroszországból, elvileg beérkezett Mo-ra 16-án, de még mindig nem szállították ki, vajon merre lehet, kezdjek aggódni?
Ez az utolsó adat róla:
"2016.06.16, 20:45 Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country" -
totyak
aktív tag
Normál postaköltség unión belül mennyi kb Németországból itthonra? Kis méretű doboz, kisebb, mint egy dvd tok.
-
zsiz
őstag
Sziasztok! Egy 25 literes tartályos kompresszort kellene elhozni hozzám (pontos méreteket nem tudok, de azért egy ilyen elég nehéz is meg nagy is). Mi lehet rá a megoldás?
Az ilyesmit is csomagolni kell ha futár hozza? Kétlem, hogy a doboza meglenne még, valamint másik ekkora dobozt sem hiszem, hogy tudna keríteni az eladó. Az eladónak nincs bankszámlája, így utánvét kellene, de az is úgy, hogy készpénzben vigyék neki házhoz a pénzt. Milyen szállítás jöhetne szóba? -
Aakisan
senior tag
Sziasztok!Úgy fel lehet adni egy PS3 játékot,hogy utánvétellel legyen és levélkén+elsőbbségi és kijöjjön 1000ftból?
-
kiszi07
senior tag
Hali, Kínába mennyiért tudok elküldeni egy nyomkövetéssel ellátott kis borítékban egy 50g körüli dobozt? ( levélben mondjuk)
-
totyak
aktív tag
Mennyire reális az, hogy egy Németországból érkező kis csomag, konkrétan egy Gameboy Advance játék (dobozostul) 12 euroba kerül? eBay vásárlás lenne.
Köszönöm a válaszokat
-
totyak
aktív tag
Még mindig él az a dolog a postánál, hogy ha a doboz három oldala összesen nem haladja meg a 90cm-t, akkor mehet ajánlott levélként? Egy cipősdoboz méretű csomagot adnék fel.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch
- Nők, nőügyek (18+)
- Videószerkesztés
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest