- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kris87
aktív tag
Szia!
Köszönöm a gyors reakciót, kicsit részletezném. A feladó is én voltam. Számlával tudom bizonyítani. Végigmentem az utcán, ahova csak tudtam ragasztottam egy papírt amire leírtam, hogy ha valaki megkapta tévedésből a csomagot akkor legyen kedves keresni. A nyomkövetési számot nem kézzel gépeltem be. Voltam személyesen a postán, ahol tisztán látszott, hogy ki és mikor vitte a csomagot, kb. hol állt meg gps szerint az autó. Felhívattam telefonon azt a postást, aki aznap kivitte és fél napra a kézbesítés után annyit tudott mondani, hogy nem emlékszik rá, kinek adta oda és hol. Aki felhívta erre azt mondta, hogy hát jól van akkor. Gyakorlatilag szóban elismerte a hibát, a kézbesítő sok szabályt szegett, többek közt egy számomra ismeretlennek adta át a csomagot személyi igazolvány rlkérése nélkül. A kézbesítési cím egyértelmű volt. A név kint a kaputelefonon, telefonszám is volt megadva, nem hívott, egész nap vártam a csomagra, be sem csengetett.Szóval újra felteszem a kérdést, mennyi ideig fog rágódni azon a posta, hogy kifizesse a biztosítást, ami egyébként alig takarja be a csomag értékét? Ez nem egy kínai mobiltok vagy valami 1000 ftos kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged