Hirdetés

Aktív témák

• poffsoft

veterán

ladybug-nak hála, átfogó jelentést készítettem a bontásprojektről, íme hát:

A munka az még sokáig folyni fog, gyakorlatilag 'tereprendezés' van, de már 2 éve folyamatosan csinálgatom/csinálgatjuk.
    Röviden: a házat bővítettük, és így rossz helyre került egy sor gazdasági épület (ólak, csirkeketrec,fatároló), amit el akarok bontani (meg amúgy is a szétdőlés határán állnak, mint kiderült), a helyükre pedig egy betonplacc, némi féltetővel az elképzelés( de ez a rész még erősen képlékeny), játszótérnek (hinta, homokozó), valamint tárolónak (szerszámok, bicikli).
    Viszont a munkát szigorúan csak lassan, óvatosan ;] .

A homokozó (egy lazúrral kezel sima gyalult deszkakeret, színig töltve homokkal) valószínűleg az esők miatt úgy döntött, hogy itt-ott megcsavarodik egy kicsit, és bántja a szememet, ha jól tudom ezt hívják vetemedésnek (nem a geológusok, az asztalosok). Valamint a lazúr is fel lett sértve(sic!) az egyik deszkán (én hibáztam, bevallom :W ) .Azért a gyerekek lelekesen használják.
    A nagy esőknek annyi hasznát látják, hogy nem kell állandóan vizet vödrözniük bele a 'sározáshoz', hiszen az egész szépen fel van ázva most :)

Egyébként ma a nagyfiam összelapátolta a sitt egy újabb adagját, ismét elszállításra vár, nagy dícséretet kapott.
    És megismerkedtek a kacsatömés rejtelmeivel is, nagyon izgalmas :) , viszont érdekel, meddig tart a lelkesedés (és nagyfiam már tudja /mindenkinek dicsekszik is/, hogy jövő vasárnap finom kacsasült lesz az ebéd, abból a kacsából amit Ő töm. És még kacsazsír is lesz, kenyérhez)

[Szerkesztve]

Aktív témák