- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elképzelni sem tudom, hogy egy 60Hz-es Iphone 15 Plus az milyen lehet.
A te konkrét esetedben (a fent leírtak alapján) előfordulhat, hogy veled hasonló történne. A topikját követem, illetve a való életben is akad körülöttem iPhone 15 Plus felhasználó: egyik esetben sincs erre vonatkozó, az általad említett rettenetesen zavaró, felkavaró felhasználói „élmény”.
Az emberek eltérően reagálnak, a te eseted kirívóan negatív, ilyen szintű rossz élményt követően megfontolandó lehet az adott eszköz kerülése. Mármint a saját, jól felfogott egészségi érdekedben. Kavargó gyomor, szédülés csak azért, mert X gyártmány megjelenítőjét használod? Hosszú távon ebből igazi probléma is lehet nálad. -
Pro:
Bejön a minimális káva és az árképzés mellé adott hardveres tudás. Előrelépés a megnövekedett termék-támogatási idő ígérete is.
Kontra:A hátulja nagyon nem tetszik, tőlem teljesen idegen ez a megjelenés, zavarna, ha ilyet kellene használnom. Ízlések és pofonok…
A bloatware-tenger és az említett, akár teljes oldalt elfoglaló reklám pedig kizárja, hogy számomra valaha is szóba jöhessen a gyártó ilyen módon kivitelezett terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj SSD-k!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Fedezd fel az erőt és stabilitást, ami forradalmasítja a PC világát!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest