Aktív témák

• Anonymus23

veterán

Sziasztok,
    Jelenleg egy Redmi Note 9 Pro-m van, ami már 5+ éves, bár jellemzően problémám nincs vele az akksi degradáción túl, de lassan elérkezett egy telefon váltás.
    Első körben a Redmi Note 14Pro+ 512 volt képben, de olvasgatva a teszteket elgondolkoztam, hogy helyette inkább az F7 jönne képbe (hardver szempontból ahogy látom 2 külön széria minden tekintetből).
    A kamera nekem annyira nem egy fontos tétel, ritkán fotózok, ha komoly minőség kell arra van itthon dedikált eszköz (ha még komolyabb, akkor húgomnak fotó stúdiója van :DDD ).

Amin most vacillálok, az a tárhely: Jelenleg a 128-as verzió van, de ugye a telóban még van egy 256 GB-os microSD, amin van kb 100 GB adat (fotókat/videókat/zenéket ide mentem). Vacillálok a 256 vs 512 között, de mivel ebben nincs bővítési lehetőség, ha valamilyen okból kifutnék a tárhelyből, akkor itt max készülék csere jöhet szóba :F

Sok éve már csak Redmi Note telefonjaim voltak (asszem az első egy RN 3 volt), de gondolom az átjárás az nem kérdés a 2 széria között áttelepítés kapcsán...

Aktív témák