Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
osonte
őstag
Én innen vettem (külföld): [link] . Van ott 50 USD kupon még rá, de valamikor lehet találni 70 USD kupont is. Illetve amikor értékeltem őket, akkor kb 1800 Ft-ot visszautaltak. Illetve töltő is volt a dobozban.
Vannak még olcsóbban is AliExpress-en, esetleg EU raktárban (gyorsabb szállítással), de azzal nincs tapasztalatom.Nekem X7 Pro volt 1-2 hétig és azt cseréltem F7-re, mind kettő jó telefon, de az F7 még gyorsabb, nagyobb, nekem jobban bejött, de az X7 Pro-val sincs gond. Esetleg ha speciális kérdés van, akkor arra lehet tudok válaszolni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 Pro Max 256Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst Színben, Kártyafüggetlen
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest