- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
osonte
őstag
Igen megvettem, X6 Pro-t tölti 90 Wattal és mellette van egy gyári Xiaomi 67 Wattos töltő (az még a telefonhoz járt a dobozában), direkt megnéztem és ugyanaz a gyártás, ugyanott van öntve a műanyag burkolat és a kis logókat is összehasonlítottam megvan rajta mind, ugyanott. Vettem már hamisított töltőt, fele annyi logó volt rajta + annak a kábele is nehezen volt bedugható vagy lötyögött és ennek precízen bepattan.
Szóval én gyárinak észlelem minden vizsgálódás alapján.
Felűl a gyári 2éves Xiaomi 13 (67W) és alul az új 90W-os töltő: [kép] .Nekem még úton van az F7, remélem megjön Kínából, de ahhoz is ez a töltő kell.
Sőt még a más márkájú PD-s eszközöm is kiírja vele, hogy gyostöltés (iBasso DAP-om).
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest