Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Hobby rádiós topik, téma összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #2930 üzenetére
Szerintem annyit se ér, kukák az akkuk.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Nekünk laptophoz való tv antennát nézegettek robbanószer keresővel 10 percen át. Amúgy szerintem simán felviheted, nem tiltott tárgy. Ha van hozzá gyári leírás, használati útmutató, akkor vidd magaddal, nem kell magyarázkodni.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #2911 üzenetére
Bikázz rá kicsivel nagyobb feszültséggel. Szerintem jó lesz. Mobilokkal foglalkoztam, gyakran találkoztam ezzel a problémával.
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #2779 üzenetére
Nekem hallás alapján nem megy, csak írni, olvasni tudtam.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #2777 üzenetére
Off: most próbáltam kiolvasni az aláírásod, és ledöbbentem, hogy 1 év alatt mennyire elfelejtettem a morse abc-t, pedig amikor tanultam nagyon jól ment. Kedvet kaptam hozzá megint. Te szoktál gyakorolni, vagy használni szintentartás miatt?
-
vendingo
veterán
válasz Intruder2k5 #2579 üzenetére
Nekem kamu 771 van, remekül üzemel. 60-80 km megvan vele tisztán, érthetően. Persze frankó helyen szoktam rádiózni, ami nagyon sokat segít (somló hegy). Itthon be se kapcsolom, mert épül a gyorsforgalmi, illetve eddig még az épülő uszoda zajait is kellett hallgatnom + 3 határátkelő 5 km-en belül, sok kamion, végül az osztrák kollégákat is hallom.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Intruder2k5 #2227 üzenetére
Sajna nem 1-2 darukezelőt, építkezést lehet hallani vele, hanem nagyon sokat :(
Nálunk most gigaberuházás van, daruk, munkagépek, munkások százával. A munkások jelentős része ukrán, román, és őket kell hallgatni, a kamionosokról nem is beszélve.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Intruder2k5 #2213 üzenetére
Gyereknek én is inkább valami motorolát néznék. Baot elállítanák az tuti.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #2123 üzenetére
Online megtalálható az összes freki. Jó sok van. Mondjuk az időjárás előrejelzést érdemes lehet elmenteni.
-
vendingo
veterán
válasz Intruder2k5 #2119 üzenetére
Lehet este meg reggel nagyobb élet lesz, majd nyomok scant.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #2117 üzenetére
Hajózási frekik is csöndesek, de majd még próbálkozok, lehet rossz helyen próbálkozok, sok a fa a közelben.
-
vendingo
veterán
Siófokon teljes a csend, pedig most megy a hajós verseny is. :(
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1995 üzenetére
Akkor marad a gyári.
KösziCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Gondolkodok egy ilyen antenna vételén.
Valaki próbálta már?Nyílt vízterületen szeretném használni kajakozás közben vészeseti kommunikációhoz egy uv5r-hez. A vizimentők is PMR-t használnak, a frekijük meglesz, ha gondom lenne.
Kis antenna kell, mert csak bevágnám egy apró vízhatlan táskába, nem akarnám, hogy sérüljön. Végső esetben, ha nem ajánlott, akkor a gyári antennát kitekerve a készülék mellé dobom a táskába.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1980 üzenetére
Na meg a KMB is bemorcizik, hogy gyökér bömböltetéssel kell foglalkozni, és tudtára adják az illetőnek, hogy jobban járna, ha nem bömböltetne, mert már unják a járkálást.
-
vendingo
veterán
Jelentsed fel akár név nélkül a 112-t felhívva. A KMB-nek kötelessége kimenni, aki felkeresi a szomszédot, és megkéri, hogy ne bömböltesse. Következő alkalomnál megint kihívod, amikor is a KMB jegyzőkönyvet fog csinálni, és intézkedik a nyomatékosításról.
Ez a hivatalos út. Hidd el, a szomszédodnak nem fog tetszeni és visszafogja magát. Ez az egyetlen legális működő megoldás számodra. Ne foss a 112-től, nekik ez napi rutin, 1001 ilyen bejelentést kapnak naponta. Rendőröktől sem kell fosni, örülnek az ilyennek, mert piti meló, és elmegy az idejük vele. :)Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1932 üzenetére
2-3 hete be se kapcsoltam a rádiót.
-
vendingo
veterán
Sikerült beszélnem Sopronnal, végre válaszoltak. :)
85km :)Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1881 üzenetére
Nekem összejött 5 nap szabad, 2-3 napot a hegyen leszek, rádiózok majd, remélem sokan így cselekszenek és tudok rekordokat döntögetni.
-
vendingo
veterán
Húsvétkor ismét próbálkozok a 85 km-es összeköttetéssel, de most leadom az infót a helyieknek, hogy sasoljanak
Elvileg úrkútni elérhető leszek valamikor, ha esetleg valaki a környéken járna a hétvégén.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz blendész #1737 üzenetére
Ez a távolság dolog mindig előjön.... Van, hogy pár utcával odébb lakót alig hallom, a város másik felén lakót a hegytetőről meg úgy hallom, mintha kiabálna.
Legutóbb 85 km volt a táv amit hegytetőről összehoztam, sík terepen 60km a rekordom 2 kézirádió között. A házunk fekvése ideális rádiózás szempontjából, mégis sokszor elég gyangusz a vétel. A ház egyik fele a városra és az alpokra néz, a másik fele meg ki a messzi pusztaságba, csak pár épület veszi az útját a jelnek. Tervezek egy antennát a tetőgerincre, akkor baromi nagy lefedettségem lesz.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz gypiero #1714 üzenetére
Az mivel fog majd többet nyújtani mint a baofeng?
Én egy újabb baofeng beszerzésen töröm a fejem. Jó lenne nagyobb teljesítményű, de nem merek hinni a leírásokban szereplő 15-18-20 wattoknak. Uv9r plus a kiszemelt. Stabil 8-10 wattnak már örülnék.
Ma én is egész nap rádióztam... tetraval.
-
vendingo
veterán
Majdnem elfelejtettem... A héten lett új kollégám...
Nézegettem az övén a rádió tartót, ilyet néztem ki alin, de mondtam neki, hogy mégse lesz ez jó nekem a 40 centis antenna miatt. Kérdezte milyen rádió? PMR? Melyik csatin szoktam nyomulni? Mondtam, hogy az 5-ös fixen be van állítva, azon van élet.
Erre ő: akkor valszeg már beszéltünk, meg ismrerem xy neveket is, mert ő a helyi CB és PMR klub elnöke, menjek majd el hozzájuk klubnapra
Holnap majd nyúzom az öreget, lesz pár kérdésem.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Én teljesen laikusan youtube videók alapján hamar felprogramoztam az alap 16 csatornát, meg pár papagájt. Jelenleg annyira megy a dolog, hogy max 10-20 másodperc egy új csatorna felvitele manuálisan.
Bonyolultnak tűnik a használata, kezelése, beállítása, de ha tényleg érdekel a dolog, akkor nagyon hamar rá lehet érezni.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1695 üzenetére
Jobbulást, nálam minden nap megy a rádió esténként pár órát.
-
vendingo
veterán
válasz vendingo #1693 üzenetére
Ma:
Úrkút, Tapolca, Ság tiszta adás és vétel, Zala már nem volt ennyire frankó, recsegős szakadozott volt. Szombathelyet (60km), Rábapatyot megint tökéletesen vettem.
Sopron (85km) most kicsit gyengébb volt, de így is visszabeszélt a papagáj, de megint nem kaptam választ. A helyiek nem voltak ráhangolódva, mint utólag megtudtam.
Húsvétkor megint próbálkozok, de majd előre leadom a drótot Sopronnak, hogy tegyék be figyelőbe.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1692 üzenetére
Holnap megint csúcstámadás. :)
Sokat vagyok itt a hegyen, rendszeresen járok ide.
Most ajkán vagyok, teljes néma csönd van. Üres minden csatorna.
Jó nap volt a mai, sok sikerélményem volt.
Ami biztos, hogy kell egy jobb antenna. Jövő hétvégén mentem volna a schneebergre 2000m+ magasra, de a jelenlegi helyzet miatt nem tudok menni.Csináltam képeket is, majd otthonról feltöltöm.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1690 üzenetére
Felmentem a hegyre.
Tapolca, keszthely, úrkút, ság hegy, zalaegerszeg befogva, valahol nagyon jó volt a vétel, valahol meg ügyeskedni kellett a pozícionálással, hogy valami vétel jöjjön. Kommunikálni senkivel nem tudtam, vagy annyira gyenge volt a jel, vagy üres volt a csatorna.
A lényeg: soproni papagájról kristály tisztán visszahallottam magamat, mintha csak a szomszédba beszélnék. Nagyon erőltettem a kapcsolatfelvételt, de nem jött válasz. Ha visszahallom magam a papagájból, akkor elviekben semmi gond nem lett volna, hogy beszéljek valakivel sopronból? Semmi válasz nem jött. 85km légvonalban.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Még fel se mentem a hegyre, itt vagyok az egyik pincénél, de már rengeteg adást fogok. Új rekord, rábapaty, szombathely, úrkút kristály tiszta adás és vétel. Sz.hely 60 km a legnagyobb táv, akivel beszéltem is.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1684 üzenetére
Robiba bízok én is. Lehet videót is készítek, viszek állványt, meg fényképezőt, mert alapból fotózni megyek, de viszem a rádiót is.
Nálunk mindig van forgalmazás. Beszólok a megfelelő csatornán, hogy breki breki és már jönnek is az emberek. Van itt PMR és CB klub, valaki mindig van a túloldalon.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1682 üzenetére
Köszi!
Célpontok: Ság-hegy , Rábapaty , Úrkút, Tapolca, Keszthely, Aslsóörs. Ha valaki van a környéken, akkor szombaton ráhangolódhatna valamelyik papagájra, hátha nem csak magamat hallom vissza.
432 méter magasan leszek. Na771 és gyári uv5r antennával próbálkozok.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1680 üzenetére
Én a hétvégén a somló hegyről fogok rádiózni, megpróbálok rekordokat döntögetni. Papagájokat fogok támadni
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1661 üzenetére
Én nem tehetem...nem ejnyebejnyét kapnék érte.
Na meg ha most hírtelen eltűnne, akkor egyből engem vennének elő az email miattCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1659 üzenetére
Írtam a városüzemeltetésnek
Amekkora gyökerek, szerintem válaszra se méltatnak.Próbáltam keresni a kemping korábbi tulajdonosát, de semmi infó nincs a neten, csak a kemping területén tartott rendezvényeket dobálja ki folyton.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1657 üzenetére
Nem merném leszerelni, ha megfognak nagyot bukok.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1655 üzenetére
Mármint a táblát?
A kemping szerintem már nagyon régóta nem üzemel, még az életben nem láttam itt senkit kempingezni, mindenki csak kutyátsétáltatni jár ide. Kétlem, hogy van tulaja, max a városüzemeltetés...
Rákerestem, már nem üzemel kempingként.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1653 üzenetére
Engem csak az lepett meg, hogy egy ilyen táblába futottam a kempingben. Minden évben járok kempingezni, de ilyet még nem láttam.
-
vendingo
veterán
válasz Intruder2k5 #1648 üzenetére
Aktív, gyakorlatilag mindenért ott szólnak be.
-
vendingo
veterán
A nagy akkus uv5r hihetetlen, hogy mit bír üzemidőben. Napi szinten megy, van hogy 12-14 órákat, beszélgetni is szoktam, rengeteget megy a scan és nem bírom lemeríteni. Ja, és rádiót is ezen hallgatok főzés közben, igaz nem túl gyakran. Jó vétel volt.
Létezhet, hogy olyan csatornát találtam, amin egész nap sportközvetítés megy? Nagyon ritkán találom meg a jó vételi helyet a lakásban, akkor is sistergősen hallom, de olyan mintha valaki a foci vb-n nyomva tartaná a ptt gombot. Elsőnek arra gondoltam, hogy valami sportrendezvényen szekusokat hallanék, de nem. Komplett sportközvetítés volt megszakítás nélkül. A csatornát elmentettem, holnap is fülelek.
Illetve ráhangolódtam a máv csatornájára is. Itt mennek a közelben a sínek, illetve a diszpécsert is tisztán hallom. A taxisokat egész héten kerestem, uhf és vhf csatin is vannak, de nem sikerült még összehozni.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
2016-os illesztőprogrammal újra frankó minden
Végre tudok megint rádiózni gépezés közbenCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Beniii06 #1614 üzenetére
FM-rádiót nem próbáltam, az a gyárival is tökéletes volt mindenhol.
Vételben szerintem jobb, mert olyan csatornákon is találtam egy kis életet, ahonnan eddig még zaj se jött. Már tudom fogni a közeli útépítés kommunkiációját.
Amivel viszont még küzdök, az a VGA frissítésekor előjött kegyetlen sistergés.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Csak panaszkodni kellett. Most tekertem be az na771-et. :)
Jó hosszú, meg kicsit fura ez az ostor antenna.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Intruder2k5 #1606 üzenetére
Én már 1 hónapja várom az antennám, hetek óta csak annyit mutat a tracker, hogy már feladták.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1530 üzenetére
A klub az 5-ös csatornát használja, és ott csatlakoztam be egy beszélgetésbe, ahol egy srác említette, hogy ő üzemelteti a papagájt.
Fogalmam sincs a hívónevekről, mindenkit keresztnevén (pl. Józsi bácsi) szólítanak.
Köszi az ajánlatot, de nekem ez a minimál szint tökéletesen megfelel , ha mégis elakadok, akkor meg zargatlak itt titeket. Amúgy a helyiek is mondták, hogyha bármi van szóljak és segítenek. Vannak klub napjaik is.Intruder2k5 : Én mindig kiverem a balhét ha gond van, még akkor is, ha házilag orvosolható a dolog. Szoktam kapni kompenzációt. Mondjuk alin diamond meberrel nem szoktak nagyon szarozni. (most nézem, visszacsúsztam platinumra )
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz MasterMark #1528 üzenetére
1 órán át szenvedtem a gép hangjával, mert valami elkefélődött, össze vissza húzkodtam a kábelokat, telepítgettem. Frissítés közben elkezdett sisteregni a rádió, azzal egyidőben meg visszajött a hang az erősítőre.
Annyit szenvedtem a hang visszahozásával, hogy semmihez nem merek hozzányúlni.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz MasterMark #1526 üzenetére
Ja, driver frissítés hazavágta a csatornát.
2-5-7-10-13-15-16 és a helyi papagáj gerjed.Én ezt nem értem. Egy szoftveres beavatkozás ennyit számít?
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Lehetséges, hogy frissítettem a videókártyán a drivert újabb SW-re, és azóta a szobám közelében folyamatos zaj jön a pmr 5-ös csatornán?
VGA-ra van kötve HDMI-vel az erősítő és a monitor.
Fullos zajzárral is jön az éktelen sistergős recsegés.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Nekem véletlenül sikerült már az első nap ráakadnom a helyi amatőr klubbra, megismertem a helyi papagáj üzemeltetőjét is.
Sok tanácsot, tippet kaptam, valaki felajánlott kipróbálásra bázis antennát is.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Köszi. Ma is tanultam valamit.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1458 üzenetére
Az antenna és a készülék közti kábel hossza befolyásolja az adást/vételt?
gypiero
Én jófogáson és willhabenen csináltam rengeteg jó üzletet, amikor 12 órán át ültem melóban monitor elött és üres óráimban sokszor kerestem rá kulcsszavakra. pl. 750 ezres kávédarálót vettem 150 ezerért, volt belőle 2 neki, Szép summákat forgattam ki hasonló üzletekből.[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1455 üzenetére
Tetőtéri ablak keretére gondoltam rábiggyeszteni.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1444 üzenetére
Ennyi pénzt jelenleg nem tudok áldozni erre a hobbira. Teszek egy próbát a tetőre helyezett autósantennával. Tetőtéri szobám van, a városra néz az ablakom.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1442 üzenetére
Azok mennyiért szoktak menni kínából?
Milyen néven keressem?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Jól gondolom, hogy nagyon olcsón úgy tudok jobb adást/vételt elérni lakásból, hogy autós antennát használok?
Na771 már úton van, illetve rendeltem egy olcsó UT-106UV-t.
-
vendingo
veterán
válasz Beniii06 #1401 üzenetére
Én rengeteget rendelek kínából, még soha nem kellett vámot fizetnem, pedig sokszor vámhatár feletti tétel jön.
Nem lehetne, hogy nem írsz egymás után több hsz-t, hanem egy hsz-be sűríted bele a mondanivalód, akár szerkesztéssel? Szabályzat szerint nem megengedett a sok komment egymásutánba, ha 1 hsz-be is beleférne az időintervallum miatt. Sokkal átláthatóbbak így a topicok.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1396 üzenetére
Hegyen voltam, de sok fa volt, nem volt tiszta a rálátás. A közelben volt több kilátó is, majd azokról próbálkozok legközelebb. Most néztem mapson, az a 70 csak 60km.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Tegnap sikerült elcsípnem a 70km távolságra lévő papagáj adását. Nagyon rossz volt a vétel a fák miatt, de kutyával nem tudtam kilátóba menni. :(
-
vendingo
veterán
válasz Intruder2k5 #1389 üzenetére
2 hete tévedtem ide és már top10-es vagyok? :)
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1280 üzenetére
Köszi. Jól sejtettem. :)
Rendeltem egy na771 antennát. 144/430-as. Jó ez nekem? Nem figyeltem, hogy több féle is van.
-
vendingo
veterán
válasz Beniii06 #1268 üzenetére
Én is így csináltam, csak közben rájöttem, hogy valami oknál fogva rá volt programozva pár csatorna, amit elöbb törölni kellett, mert foglalt volt már az a programhely
Sikerült felprogramoznom manuálisan pillanatok alatt a vágyott csatornákra, tökéletesen működik, találtam véletlenül egy társaságot, ha tippelnem kellene akkor rádióamatőrök, mert mindenről megy a duma.
Laikus kérdés: A papagáj mire jó, azonkívül, hogy visszabeszél?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Beniii06 #1262 üzenetére
Neked is köszi.
Kezdem kiismerni
Kábel még várat magára, egyelőre nem rendelek kínából, úgyse adják még fel, vagy érkezne meg időben. Nincsenek nagyravágyó terveim, alap dolgokat szeretnék ráprogramozni, aztán részemről ennyi. Erre lehet felesleges is lenne egy kábel. Kezdetnek szeretném manuálisan felprogramozni az alap 16 csatornát, meg pár papagájt a memóriába, de nem tudom, hogy hol és miként kellene elmenteni. Minden váltáskor manuálisan bepötyörni a frekit nem valami jó.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Megjött az uv-5r. Első benyomásra sohanemtanulommeg kezelni érzés. A rádióra egy adót már sikerült beállítani, de minden másban elveszek
-
vendingo
veterán
Köszönöm azt antenna tippeket.
Közben arra gondoltam, hogy az autórádióra nincs bekötve az antenna, és a kocsi kiépített antennáját kellene majd átszerelnem normális antennára, talán nem is lenne annyira feltűnő.
-
vendingo
veterán
UV5r-hez szeretnék venni jobb fajta antennát. Mit kellene nézni? Hagyományos kivitel kellene, nem háztetőre...
Illetve mágneses kocsiantenna is érdekelne. Inkább olcsót, mint drágát.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Beniii06 #1208 üzenetére
CZ raktárral megszívtam, direkt innen rendeltem annak ellenére, hogy jelentősen drágább volt. 2-5 napot írtak szállítási időnek, most hétvégére már kellett volna a rádió. Ennek ellenére a cucc Németországból jön, és 1 hét alatt nem haladt a csomag semerre, tologatják Németországon belül.
Bezzeg az alis spanyolraktáros cuccok 3-4 nap alatt mindig megjöttek.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1199 üzenetére
Az akna nem egyenlő a szederindával, ami a hátizsákot is letépi rólam.
2 hete voltam vadászni, a hátizsákot a szederinda húzta le rólam, késsel kellett kiszabadítanom magam.
Inkább a tutira megyek, és tokban fűzném magamra.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1193 üzenetére
Az nem jó. Túrázás közben tuti elhagyom.
-
vendingo
veterán
Tudnátok ajánlani valami táskát/tokot, amivel övrefűzve kényelmesen tudnám cipelni a 3800-as akksis uv5r-t? Kínai beszerzés érdekelne leginkább.
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1188 üzenetére
Tudnék mesélni, de inkább kitöröltem az eredeti mondanivalóm. :)
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1186 üzenetére
Na meg a rendőr nem bünteti meg a saját kollégáját kézi edr rádió használat miatt. :)
A másik, hogy sok esetben mentőknél, tűzóltóknál, honvédségnél... nem a sofőr szokta kezelni a rádiót hanem a kolléga az anyósülésen.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Kicsirics77 #1155 üzenetére
Erre aludnom kell egyet, fáradt vagyok már gondolkodni. :)
Intruder: elöbb jöjjön meg a készülék, majd rendelek kábelt is, de nem akarok egyből a sűrűjében kezdeni, szép fokozatosan szeretném kitanulni a rádiózást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest