- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lgyuricza
újonc
Ez is jó, de egyszerűbb, ha az ember leszokik CBD-vel és kész: https://cbdgarden.hu/
-
Nerazim
őstag
Udv!
A Neo n kivul vki probalt mar mas hevitorudat is? -
törölt tag
Üdv. Köszönöm az infót. Szerda reggel én is vettem egy készüléket, igaz itt Szolnokon 10k volt...bár ma szólt a boltos nénike, hogy 4ért tud el rakni nekem még egyet ha érdekel. Töltetből nekem pont hogy a bronz ami eddig bevált...töltött cigi után azt érzem kellően erősnek, de lehet hogy később már elég lesz a gyengébb is.
-
Bubaaa
aktív tag
Egy próbát megér,lehet hogy csak nekem gyenge a közepe. A bronze töltet amúgy elég erősnek tűnik,csak mint írtam szerintem nem egyenletes a hevítés. 14napos pénzvisszafizetési garancia van. Én megtartottam a készüléket,4000 forint nem nagy pénz a mai világban,és ki tudja hátha egyszer még jól jöhet.
-
Bubaaa
aktív tag
Háát én kipróbáltam. Nekem nem jött be,a pattintós töltelékek mind nagyon mentolos. A hevítés meg nem egyenletes,az elején nagyon erős,a felénél meg nem érezni semmit. Többször rá kellett néznem a készülékre,mert azt hittem hogy már kikapcsolt. Amúgy jól néz ki a készülék,és pozitívum hogy adnak a dobozban töltőfejet is.
-
kl122
tag
Éld át a valódi dohányfogyasztás élményét
A kifejezetten a HeatFlow-technológia számára tervezett, a dohányfogyasztást újraértelmező EVO-dohánytöltetek segítségével a dohányízek új világát fedezheted fel.Ploom X advanced készülék
21 napos pénzvisszafizetési garanciávalEVO dohánytöltetek
többféle variáns -
kl122
tag
.
Ploom
A Ploom X a JTI legújabb terméke a hevített dohánytermék kategóriában. A Ploom X először 2021-ben jelent meg Japánban, a világ legnagyobb hevített dohánytermék piacán, 2023 szeptemberétől pedig Magyarországon is elérhető felnőtt vásárlók számára. Az érzékszervi élményt egy olyan egyedülálló technológia alkalmazásával fokoztuk, amely autentikus és gazdag dohányízt biztosít, állandó intenzitással a használat teljes ideje alatt. Ennek érdekében továbbfejlesztettük a hevítő kamrát, finomhangoltuk a hevítési profilt, lerövidítettük a felfűtési időt és meghosszabbítottuk a használat hosszát. A Ploom X-et kisebbé, karcsúbbá és könnyebben használhatóvá tettük, és úgy terveztük meg, hogy a cserélhető előlappal személyre szabható legyen, így a fogyasztók a színek és minták széles skálájából választhatnak, hogy a Ploom X igazán egyedivé váljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Raspberry Pi
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Új Nike Luka Doncic pulóver, 3XL-es
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Oakley napszemüveg tok és mikroszálas kendő
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest