Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thre
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 4-5 éve foglalkozom hibakeresés szintjén plc-kel, pár kissebb gép program írásán is túl vagyok már.
Olyan kérdésem lenne, hogy foglalkozott e valaki már android eszköz illetve plc kommunikációjával? (bátyám jelenleg házat épül és szeretne olyan "okos házat" ahol tablettel tudna vezérelni mindent)Ha van valakinek valamilyen tapasztalata, linkje, és megosztaná nagyon megköszönném.
Illetve esetleg valamilyen olcsóbb plc típust ha tudnátok ajánlani amihez wifis kártya létezik azt is megköszönném.
(jelenleg sajna nincs senki olyan ismerősöm aki java-val foglalkozik úgy hogy úgy néz ki a tabletre is nekem kell majd irni a programot
)Előre is köszi, üdv
-
thre
csendes tag
Üdv Szirty!
A gondom az hogy kábeleim már megvannak mind rs232-es. USB-s átalakítóval meg nekem sincsenek jó tapasztalataim. Gépet használtan vennék, csak amit én használhatónak tartok (merev fém-vagy magnézium vázas) sajna azokon sincs rs232 viszont van pcmcia és/vagy express card slot. A kérdés csak az hogy ha ezekbe soros porti bővítőt rakok nem fog e a kommunikációba bezavarni? 2-3 éves gépek lennének amiket néztem, szóval xp menne rajtuk.
Üdv:
András
-
thre
csendes tag
Sziasztok!
Munkám miatt foglalkoznom kell PLC prgogramozással hibakeresés szintjén. És most elkezdtem egy okj-s plc-programozói tanfolyamot is. A gondpm az lenne hogy akarnék venni egy laptopot a munkához + gyakorlásnak. De nagyon sok laptopon már nincs. A PCMCIA-s vagy express card-os bővítő jó e ilyenre vagy elmegy a port belső cimzése és nehezebben (vagy egyáltalán nem) fog kommunikálni. Nagyrészt Siemens S7-200 S7300 Omron sysmac cpm1-hez használnám.
Köszi üdv:
András
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)