Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szirty

őstag

válasz Szabest #2144 üzenetére

Hali Szabest!

"A tények, van egy használt OP27 amiről a rajtalevő progit le kellene mentenem először is, Majd a Pg-n levő Step7es projektből az OP27-hez tartozó részt fel kellene rá tölteni(persze protools-on keresztül)"

Ha rendelkezel a panel ProTool forrás projectjével, miért akarod lementeni a panel tartalmát? Miért nem töltöd rá az új panelre azt?

"beállításoknál MPI, az op címét tudom, aztán ott egy backup-ot nyomok és elvileg lementené ahova szeretném, nademármost a kapcsolat nem épül fel..."

Transfer mód az OP-n? (lásd előző üzenet!!)

"ui.:prosave nem játékos, mert ahogy látom nem lehet benne kiválasztani az MPI portot szóval halott ügy"

Ha egy kicsit jobban megfigyeled, azt fogod látni, hogy ha a ProTool-ban kiválasztod a Backup menüpontot, a ProSave program indul el :D

"MPI-transfert, de ha ezt választom akkor újraindúl aztán meg startup gombot kér hogy nyomjak....melyik az??"

Mi kér mit? Miért is nem írod le pontosan hogy hol és mi jelenik meg?

"na de a lényeg hogy a fenti-sorok tudatában hogy álljak neki??"

Én leírtam egy megoldást, az garantáltan működik. Végig is csináltam már.
    MPI-n nem próbálkoztam.
    Megjegyezném, hogy egyetlen egy szóval sem írtad az eredeti kérdésedben, hogy kizárólag MPI-n keresztüli backup jöhet szóba, az ott feltett kérdéseimre sem válaszoltál.
    Szerintem ha pontos választ akarsz kapni, tegyél fel pontos kérdést és lehetőleg válaszolj ha pontosítást kérnek... Ha nem így teszel, szerintem csak rabolod mások idejét.

Új hozzászólás Aktív témák