Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabest
tag
Még egyszer leirom akkor!
Van egy használt OP, amin van valami, amit le kell mentenem.
Van egy kicserélendő OP(nem ugyanaz amit előbb irtam) ezen szintén van egy futó projekt, ami megvan PG-n is!Előbb irtam hogy CSAK MPI játékos!
Ha kiválasztom a transzfer MPI módot a projekt menüjéből elfogadom enterrel, újraindul az OP, világít minden gomb, és bebootol és ott akkor irja először a felső sorába hogy startup key, majd továbblép, és irja hogy up+ESC-et nyomjak, de a transfer failed....aztán bejön valami szinte üres kép, de még megint nyomom a fel+ESC-et , akkor jön be az ahol be tudom állítani az átvitelis sebességet Baud-ba, majd ha azt enterrel elfogadom szintén újraindul...
Tudom hogy jó a te leírásod, de soros porttal nem tudok dolgozni mert mint már irtam CSAK az MPI játékos.
Honnét tudom hogy a transfer módban vagyok?? Ha leokézom, újraindul és vár amíg esc-el ki nem lépek abból a módból, és ez alatt kell hogy elvileg le tudjam menteni a projektet az OPről?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest