Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dezsi82
tag
válasz
sörösló
üzenetére
Szia!
Annak ellenére, hogy nagyjából egyetértek veled, gondoltam nem hagyhatom szó nélkül a másik oldalt se.
Én is láttam már villanyszerelőt golyósorsón, meg lineáris csapágyon állni. És persze neki az tök mindegy, mert állni lehet rajta, bár kicsit zsíros a nyavalyás. Mozgás közben meg lejön a kosz, igaz visszaegyenesedni nem fog.
Általában az ember saját területén jártas, és annak ellenére hogy némi ésszerű viselkedés elvárható, lehet az illető bele sem gondol.
Vagy programozásnál mondhatnám példának azt a német kollégát, aki Siemensben 150 szerszámhoz képes volt 150 létrát összehozni, ahelyett, hogy egy NW-ben kb 10 STL utasítással megoldotta volna dolgot.
Meg aztán a forráskód átadása sem egyértelmű dolog. Van jó pár olyan megrendelőnk, akik nem akarják a forráskódot, mert nem is értenek hozzá, emberük sincs aki akár meg is tudná nézni. Így inkább azt mondják, működjön a rendszer, legyen olcsóbb a program, de minket hívnak ha gond van.
És én is elég sok olyan PLC programozót ismerek, akik csak programozásban jártasak, és nem értenek az érzékelőkhöz, aktuátorokhoz. De vannak olyan cégek, ahol van programozó, és van beüzemelő. A programozó megírja a program gerincét, struktúráját, a beüzemelő pedig elvégzi a helyszínen a kisebb módosításokat, beállításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest