Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Én hülyét kapok ezzel az Astro-val. Mindent beállítottam úgy, ahogyan azt a discord csatornájukon linkelték. Egyedül a mikrofon szint menüben van menü zene és hang, sehol máshol. Ha onnan kilépek, akkor síri csend. Lehet írok is nekik, hogy kenjék a hajukra a 16.000-es átalakítójukat. Visszaküldöm nekik és utalják vissza a lóvét. Aztán eladom a fenébe az A20-ast......gondolom majd a Sony-ra fognak mutogatni, hogy biztos annak a software-e a ludas.....
-
Peace
nagyúr
Valaki talált már rá takarót? Olyan formatervezett gyöngyvászon cuccot, amit PS4-hez lehetett venni Ali-ról.
-
Peace
nagyúr
LAN szórakozik Nálatok? Belépek és minden rendben. Egyszer csak kiírja, hogy már offline vagyok....hálózati kapcsolatok piros X-es. Kapcsolódási kísérlet.....sikertelen. Újra....sikertelen. Eltelik pár másodperc, minden zöld pipa, net van, PSN kapcsolat megvan. Meg olyat is csinál, hogy a "LAN kábel bedugva" felirat jobb felső sarokban villog. Néha fél percig is. Lehet meglesek majd egy kábelcserét, de PS4-el nem nagyon volt ilyen gond. Néha ott is elvesztette a PSN kapcsolatot, de gondoltam, hogy az a PSN hülyesége.
-
Peace
nagyúr
Ugye, ugye! Por és szutyok! Mondtam én, hogy kell a "takaró"! Ha találtok olyat, ahol rendelni is lehet, linkelhetitek.
-
Peace
nagyúr
Egyelőre még harcolok az Astro-val. Lefotóztam most nekik pénteken mindent. Hogy miképp dugtam össze és hogy állítottam be az Ő PS5-ös leírásuk alapján. Meglátjuk, hogy mit válaszolnak, de félek, hogy ez nem fog menni. Mikrofon szint menüben van menü zene és hang és mikor a PS menüben állítom a fejes hangerejét, akkor a csúszka mozgatása alatt van hang, de csak arra a fél másodpercre. A Discord szerverük semmire nem jó, mindenki telibe **arja a support kérdéseket. Konkrétan mindenki csak beszórja, hogy mi a gondja, de válasz semmire nem érkezik. Úgyhogy várok tovább az e-mailes support válaszára. De tartok tőle, hogy ebből adapter visszaküldés lesz és maradok PS-hez fejhallgató nélkül. Vagy megpróbálom eladni a gen1-es A20-at vagy veszek egy külön fejhallgatót PS-hez. Ez utóbbi hatalmas luxus lenne szerintem, csak emiatt két fejhallgatót fenntartani.
Szóval akinek gen1-es A20-asa van és még nincs meg PS5 gépe, az ne rohanjon megrendelni az Astro adaptert hozzá, mert lehet rohadtul nem fog működni! Lehet, hogy az enyém selejtes, de az is lehet, hogy Sony részéről nem kompatibilis valami. Két menüben van hang, szóval valami van, de ettől még használhatatlan.
-
Peace
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Nekem is elvitték a PS4 Pro-t hétvégén. Megvárom, hogy válaszolnak-e valami értelmeset. A probléma az, hogy hiába keresel rá, nem találsz ilyet. Gondolom a kevés PS5 miatt még nem igen futott bele senki ilyen problémába. Vagy tényleg csak hibás az adapter. Bár ha bizonyos menükben hallok hangot és menü zenét, az nem feltétlen arra utal, hogy hibás lenne az adapter. Meg Discord csatornán főleg A50-es kérdések vannak, senki nem szórakozik a 20-assal.....
-
Peace
nagyúr
válasz Lackooo84 #38010 üzenetére
Kipróbáltam az adapter nélkül csak USB-vel, tökéletesen működik.
"USB Connection with Tempest 3D AudioTech
Disclaimer - The USB connection on the PlayStation 5 does not support the full functionality of certain ASTRO products. By continuing to use the USB connection, you will be able to take advantage of Tempest 3D AudioTech from supported games but the EQ presets and external mixer for game and voice audio will stop functioning. You will still be able to use the master volume on your MixAmp Pro TR, A50 Wireless and Base Station, and A20 Wireless Headset, but you will have to balance the game and voice audio through the PlayStation options.
ASTRO recommends using the ASTRO HDMI Adapter to gain Dolby Audio (if supported) from the console and restore the lost functionality on your products."
Szóval EQ nem fog működni a fülesről és lemaradok a Dolby-ról lényegében, ha jól értem. De szólni szól és hangerő szabályozó is működik fejhallgatóról. Szóval nagyjából ennyit erről. -
Peace
nagyúr
válasz ChromeX #38148 üzenetére
Ha next-gen alatt PS5-öt érted, akkor abban egy belépőszintű RT képes videókártya van. A 30 FPS Ray Tracing bekapcsolása esetén van Miles Morales-ben például, amivel szegény masina pont ennyire képes megbirkózni. Viszont 60 FPS módban is ritka szép a játék és 2 másodperc a betöltési idő. Szóval igencsak megvan a next-gen feeling.
-
Peace
nagyúr
És azok is DLSS-el. AMD-nek meg ugye nincs olyan. Én nem aggódnék amúgy. Már így is elképesztő érzés leülni az 5-ös elé (mondom ezt úgy, hogy ott a faxa kis PC tőle 1,5 méterre), maga az érzet, hogy minden egy fél pillanat alatt betölt és 60 FPS-el mehet a rosszfiúk lezúzása. És ez csak jobb lesz, mert 2-3-4 év múlva még inkább ki tudják használni majd a képességeit és elérünk majd itt is arra a szintre, mint a PS4-nél volt a TLoU 2 és a Csucsima!!! Most még csak éppenhogy a felszínét kapargatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peace
nagyúr
Fallen Order 60 FPS-el fut PS5-ön??? Ezt megerősíti nekem valaki?
-
Peace
nagyúr
Charging station-t láttatok valahol polcon Budapesten? Vagy esélytelen?
-
Peace
nagyúr
válasz Mephistoone #38858 üzenetére
Na majd egyszer....
-
Peace
nagyúr
Jah tényleg, Astro Adapter történet vége. Hátha valaki számára érdekes lehet.
Megírtam support-nak fotókkal megspékelve, hogy az ő hivatalos leírásuk alapján állítottam be és rohadtul nem működik az A20 az adapterükkel. Válaszuk annyi volt, hogy USB-sen próbáltam-e. Igen, úgy tökéletesen működik. Mivel konkrétan semmi más érdemleges tanácsot vagy instrukciót nem kaptam, így 30 napon belül akkor elálltam a vásárlástól és ma le is adtam a UPS-nél. Remélem mihamarabb visszakapom a pénzemet. Nekem nem jött össze. Mindenki más döntse el, hogy szüksége van-e erre a kütyüre vagy sem. Mondjuk szerintem rajtam kívül talán még egy ember érintett régi Astro fejes ügyében, de legalább kiírtam magamból. -
Peace
nagyúr
Egy érdekesség, amit ma reggel vettem észre full véletlenül a tv menüben kalandozva. "Freesync" opciót automatikusan legjobbra rakja a PS5. Nem tudom, hogy a PS4 csinált-e ilyet, mert sosem néztem, de lehet mégiscsak használ valamit a masina...
-
Peace
nagyúr
Immortals Fenyx Rising mennyire ocsmány performance módban? Játszik vele valaki? YT videó nem biztos, hogy rendesen átadja a látványt....
-
Peace
nagyúr
válasz KKaresz45 #41692 üzenetére
Jók ezek az akciók, de azt hiszem, hogy én szinte teljesen átállok a lemez bizniszre. Mikor megvettem 2 éve a PS4 Pro-t, akkor vásároltam jó pár játékot store-ból és igazából minek. Végigjátszottam őket és annyi volt. A nagyobb előrendeléseket nem bántam meg (RDR2, TLoU 2, Days Gone, Csucsima), ezekre nem sajnálom a pénzt. De a többi egyszer végigjátsszós szerintem most már lemezen fog menni. Cold War-ra is lecsapok majd a kampány miatt, Kena is ilyen lesz. Horizon 2, Diablo 4, Baldur's Gate 3.....szerintem max ilyeneket rendelek majd elő store-ból. Bár ha nem lenne PS Buddy-m, akiket érdekelnek ezek, akkor tuti lemezesek lennének ezek is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest