Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
GoW PC (csak újra kellene játszani új rész előtt), UC4 PS5 verzió, ez is megérne egy újrajátszást, Dying Light 2, Lost Ark, Forbidden West, Elden Ring, Tiny Tina's Wonderlands, Weird West, S.T.A.L.K.E.R. 2 (csak meglesném, bár ez olyan kétes), Forspoken, Starfield, Hellblade 2. Így nagyjából ezek, de emellett még persze lehet 1-2 apróság, amiről most elfeledkeztem.
-
Peace
nagyúr
30 FPS PS5-ön. Series X-en 60 FPS dinamikus felbontással.
"September 5th, 2020
We’re working on the next generation edition of The Witcher 3: Wild Hunt!
Developed to take advantage of the most powerful gaming hardware, the next-gen edition of the game will feature a range of visual and technical improvements — including ray tracing and faster loading times — across the base game, both expansions, and all extra content."[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Néz valaki Plex-et PS5-ön? Hétvégén megpróbáltam belőni rá, de kábelen és wi-fi-n is azt írja, hogy nincs kapcsolata a szerverrel(a PC-m). Tv-n minden további nélkül működik kábelen és vezeték nélküli netkapcsolattal is. Van ezen valami plusz védelem, ami miatt nem láthatja a PC-t, amivel ugyanazon a hálózaton van?
-
Peace
nagyúr
válasz BusinessGuy #95700 üzenetére
Az oké, csak gondoltam hogy PS-en is olyan okos a Plex, mint a tv-n. SDR tartalomnál SDR profilt használja a beállított fényerővel és miegymással, HDR filmnél és sorozatnál meg automatikusan a HDR profilt veszi elő. De persze a játék a fő profilja a masinának, miért is kéne tudnia ilyet egy média appal.
-
Peace
nagyúr
válasz Dr. Venkman #95759 üzenetére
Így igaz! Ha nem vonz a világ és nem jó a narratíva, akkor kuka. AC Origins meg Odyssey is azért fulladt unalomba és volt kínszenvedés kivégezni, mert nem vonzott eléggé egyik korszak sem annyira, hogy érdekes lehessen. A hosszútávú élvezhetőségről már ne is beszéljünk. Valhalla a viking téma miatt volt sokkal jobb élmény, de a játék sajnos ugyanaz, mint az előző kettő. HZD, RDR2, GoT, Days Gone azért lettek hatalmas kedvencek, mert végig oda tudtak szegezni, imádtam a világukat, többet megakartam tudni a karakterekről és a történetről, fel akartam fedezni a világot.
-
Peace
nagyúr
Így! 2021 májusában volt 750k a 65-ös, most 568k. Ha meg lehet csípni 500 körül az idei modell megjelenésekor, akkor az egy kimondottan jó vásár! Nem hiszem, hogy annyival többet fog tudni a C2, hogy elsírd Magad az otthoni C1 miatt. Ha a QD-OLED tényleg nem parasztvakítás és kamu, akkor úgyis az lesz majd az újabb nagy ugrás, de az is csak 2023-ban indulhat be, ha nem hal el menet közben.
-
Peace
nagyúr
válasz privacy99 #96414 üzenetére
Én pont most agyalok pár napja, hogy váltsak-e 65C1-re vagy C2-re, de folyamatosan lebeszélem magam. Egy problémám van a Qled-el, de rohadtul nem érne 300-350k ráköltést. Ráadásul a méret sem változna. És a tv eladás is egy macerás dolognak tűnik. Már ha egyáltalán valaki megvenné. Még nem győztem magam meg teljesen, de afelé hajlok, hogy engedjem el. Mert amúgy meg imádom a Q70R képét. Fali konzolt is lejjebb kéne tenni, kábelcsatornát is másik oldalra helyezni...nem egyszerű.... És lusta is vagyok.
Na de mikor lesz már február 18 ????!!!!!!!!!
-
Peace
nagyúr
Nincs ezzel gond. Idővel elpártolnak tőle. Én hatalmas filmrajongó vagyok, úgyhogy igenis szeretném továbbra is moziban megnézni azokat a filmeket, amikre évekig várok. Én is szívesen döglök otthon és állítom meg akkor, amikor kedvem szottyan, de reménykedek a mozizás fennmaradásában.
-
Peace
nagyúr
Szerintem is inkább játsszon mindenki, ne kombináljon és agyaljon. És végső soron nem tragédia venni egy Series X-et a PS mellé, ha tényleg annyira nagy lesz a gáz. De úgysem lesz!
-
Peace
nagyúr
válasz marinea2 #96993 üzenetére
30 FPS-el kicsi 1080p-s tv-n is azonnal beszippantott, nem véletlenül lett hatalmas kedvencem a TLoU és RDR széria mellett! Azonnal újra is játszottam PC-n, mert ismét át akartam élni ezt az élményt. Hatalmas lesz az őrület a Forbidden West megjelenésének hetében! Mondjuk úgy fest, hogy azon a héten fognak műteni csütörtökön és szombaton engednek haza, ha minden rendben megy (bízom benne, hogy így lesz!). De páromnak már kiadtam a feladatot, hogy pénteken el kell hoznia a boltból! Ha képes leszek már a tv elé ülni, akkor bele is vetem magam!
-
Peace
nagyúr
válasz slothunter #97001 üzenetére
"Van e használati mód amivel kímélhetem a konzolt?" Ne kapcsold be.
Legyen számára elegendő hely és megfelelő szellőzés. Minden műszaki termékcsaládnál akadnak meghibásodások. És ha ez bekövetkezik, akkor általában ezt szóvá is teszik fórumokon. A maradék 97% pedig nagy megelégedéssel használja a gépét és ezt nem jelzik külön nekünk írásban. Használd nyugodtan és ne aggódj. Én mondjuk rápakoltattam egy 5 éves teljes körű védelmet Euronics-nál, mert nem volt vészes ára és miért is ne.
-
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #97150 üzenetére
Család nélkül is elmebeteg mennyiség.
-
Peace
nagyúr
válasz Major Lion #97158 üzenetére
Nem ismerem ezt a szót. Pedig a legendák szerint létezik.
-
Peace
nagyúr
válasz sp8787 #97163 üzenetére
Én hétköznap meló után 2-3 órácskára ülök le, ha éppen nincs párommal közös progi vagy nem akad valami jó kis film/sorozat. Hétvégén szoktam reggelente 3-4-5 órát tolni. Attól függően, hogy a drága szerelmem mikor kel. Szóval ez olyan 16-25 óra hetente. És már erre is azt kapom mindenkitől, hogy az egész életemet játékkal töltöm.
-
Peace
nagyúr
SteelSeries Arctis 7P+ tulajok esetleg? Vagy sima 7P? A zajszűrés érdekelne, de nagyon!!! Astro A20 ebben szörnyű sajnos. Eddig nem zavart, de úgy fest, hogy sikeresen beköltözött egy kisgyerekes szófosó párocska fölénk és 7végén reggel 07:00-től megy a pofázás és a gyerek baszkodja a padlót. Nekem pedig ezek voltak eddig a boldog óráim, hétvégén tudok(tudtam) nyugodtan játszani reggelente. Erre a problémára kéne nekem valami szuper wireless fejhallgató.
-
Peace
nagyúr
válasz Atomgeszi #97473 üzenetére
Nekem is ez volt az alsó szomszéddal. Felment a pumpa, hogy 7köznap délután elkezdték a mélyládával baszatni a bulit meg visítani. Lementem és megkértem őket szépen, hogy ezt fejezzék abba. Panelben nem baszatjuk a mélyládát, mert áthallatszik! Ezt egy intelligens ember felfogja és elfogadja. Ő is egyből ezzel jött, hogy hívjak rendőrt, ha ennyire zavar. Természetesen eszem ágában sem volt ilyet tenni(van épp elég bajuk szegényeknek enélkül is!!!), csak kulturáltan megkértem őket. Puffogott és minden baja volt, de azóta semmi ilyen nem volt. 2 hónapja normálisak és semmi mélyláda. Vagy volt hatása vagy csak erőt gyűjtenek, hogy egyszer visszavágjanak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest