Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker1977
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Szerintetek érdemes még belevágni egy ps4 vásárlásba?Ez a Fifa20 csomag 2 kontrollerrel elgondolkodtatott..
Xbox-om van,de szeretném kipróbálni a legendás ps exkluzív játékokat. -
Joker1977
csendes tag
válasz hombre[EU] #214297 üzenetére
Nem a Fifára gondoltam😃De most akciós a ps4 konzol,történetesen Fifával,de nem az a cél,hogy (csak)azzal töltsem az időmet.
-
Joker1977
csendes tag
Nem tudom,kicsit bizonytalan lettem...Most rendeltem meg első ps4 konzolomat,mert szeretnék játszani az exkluzív címekkel,illetve a Pes is csak ps-en játszható igazán,de közben lassan (nagyon lassan) jön a ps5 is,és ott leszek 1 év múlva egy elavult (?) géppel,és nem gondolom,hogy évente tudnék új konzolt venni.Most mit csináljak?Vegyem,vagy várjak 1 évet?Van ennél nagyobb gond is a világon,tudom😃
-
Joker1977
csendes tag
Igazatok van,meggyőztetek!Akkor egy pár nap,és én is ps4 tulaj leszek😃Nagy valószínűséggel zaklatlak majd Titeket a kérdésekkel😃
-
Joker1977
csendes tag
Sziasztok!Pár órája PS4 tulaj lettem,úgyhogy még csak ismerkedem a dologgal.A kontrollert szoknom kell,eddig xboxom volt,de gondolom,majd belejövök.A Ps+ előfizetéshez akkor is kér bankkártya adatokat,ha kifejezetten ilyen pl. 3 hónapos előfizetéses kódot veszek és töltenék fel?Nem szívesen adnék banki adatokat...
-
Joker1977
csendes tag
Én most vettem ugyanezt 2 kontrollerrel 100-ért,az is rendben volt.Azért drukkolok,hogy Black Friday-kor ne legyen ugyanez 50 ezer,de igazából mindegy,most vettem meg,mindegy a többi akció.
-
Joker1977
csendes tag
Most már "csak" pár klasszikus ps4 exkluzív játékot kell beszereznem,plusz a kisfiamnak valami legósat,meg a Pes 2020-at😃Pókember,God of War,LoU,Detroit,apránként beszerezve.
-
Joker1977
csendes tag
Sziasztok!Ez a paszta dolog a ps4 slimet is érinteni fogja?Most vettem egy Fifa20 csomagban a gépet,egyelőre semmi hangja,szerencsére imádja az egész család.Van egy Xbox one S is a háznál,azzal semmi baj nem volt/nincs,remélem az új szerzemény is bírni fogja...
-
Joker1977
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!Most kaptam egy emailt az EA-től,hogy valaki az EA fiókommal bejelentkezett WEB platformon.Nem én voltam ma,dolgozom,nem voltam a gépnél.Azt írják még,hogy ha illetéktelen hozzáférésre gyanakszom,állítsam vissza a jelszavam..Nem értem,mi lehet ez?Nincs bankkártya adat hozzárendelve a géphez,pénz nincs a virtuális pénztárcámban.Érhet valami kár engem,ha valaki maszatol az EA fiókomba?Nem is értem,egyszerűen Fifázni szoktam ps4-en,azt is offline...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Call of Duty: Black Ops 6
- ASUS ROG Ally
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest