Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bondix
aktív tag
Hitman játékból van olyan amibe mind három rész megvan egybe?
Találtam egy akciót 10ezer de az nem tudom melyik rész.
Meg egy 30xy ezer lehet az mind három de akkor az egyenlőre felejtős akkor max egy részt vennék meg.
Annyi fajta van fent nem tudom melyik melyik.Köszi előre is aki képbe tesz.
-
Bondix
aktív tag
válasz
pauliboy23
üzenetére
És azzal kombinálva h Telekom onnan MS és onnan Ps+?
-
Bondix
aktív tag
Tudok Telekom előfizetésem terhére vásárolni ps+ vagy ajándékkártyát amit beváltok ps+ -ra?
-
Bondix
aktív tag
Sziasztok
-Ha volt évekig Ps+ előfizetésem aztán nem fizettem és megszünt, de nagyon sok játékot vettem amik ugye a felhőbe vannak azaz amikor valamelyik kellett leszedtem aztán törlés..., lemezen talán pár darab játékom van.
Ezek ugye bármikor elérhetők ha van ps+ előfizetésem ha nincs?-De ugye voltak a ps+ havi ingyenesek amiket általában letöltöttem de miután nem fizettem a ps+... ezek ugye lakat alatt vannak.
Ezeknek van valami időkorlátja vagy ha mondjuk egy év múlva újra fizetem majd a ps+ akkor ezek mind elérhetőek lesznek újra amiket valamikor letöltöttem ps+ al?-Esetleg várható a közeljövőben valami ps+ előfizetesi akció tud róla valaki?
-
Bondix
aktív tag
válasz
tboy93
üzenetére
F-ECT$
Ezt csináltam!
Vannak olyan helyek ahol az út szélén van kamera ott figyeltem jobban.
Ha nem ez volt akkor nem tudom, de miután nem mentem le egyszer se jó lett.
Este ki is végeztem a story az utolsó pálya nagyon komoly de az egész egybe jól sikerült játék szerintem. -
Bondix
aktív tag
Tegyük fel lejár a ps+ előfizetesem és ugye akkor nem lesznek elérhetoek a ps+ ingyenes játékaim.
De tegyük fel le van töltve az a ps+ ingyenes játék ami fontos, és mielőtt lejárna kikapcsolom a ps internet elérhetőséget akkor mivel nem csatlakozik a netre gondolom nem is tudja ellenőrizni h van e ps előfizetesem, és így tudom használni azokat a játékokat amíg be nem fizetem újra majd, és akkor vissza is teszem a netet...
Jól gondolom ezt?
-
Bondix
aktív tag
Havi ps+ ingyenes a Gird Legends
Neki is ugrottam a story-nak de a 31.-nél elakadtam.
Back in the Fight / Have a race with YumeAz megvan h az elején nem szabad megelőzni aztán megkoszoni es elvileg mehetünk tovább.
Néztem YouTube videó is erről a pályáról de nem jövök rá nekem minek nem pipalja ki és mit nem csinálok jól vagy mit nem csinálok meg?
Nem lehet talán lemenni a pályáról vagy nem tudom....
Mi az amit teljesíteni kell itt hogy tovább engedjen?Köszi előre is a választ.
-
Bondix
aktív tag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi így volt! 😊
Előtte felhivtam a ügyfélszolgalatott. Ahh nem kell az bejelentkezeskor nem lesz semmi gond.
De ha zavar akkor gyári visszaállítás. Ha nem kell akkor okes.
De kellett...😂 Még jó hogy képbe volt az ügyfélszolgalat mi hogy van... De amit írtál azzal megoldottam. -
Bondix
aktív tag
A bejelentkezesi hitelesítő kód-ot hogyan lehet alaphelyzetbe tenni?
Mert nem tudom mi lett megadva úgy törölni se tudom...
De ha kikapcsol a ps akkor nem fogok tudni bejelentkezni?
Két lépcsős stb minden be van állítva azzal nincs is gond mindent tudok de ezt nem.
És nem én állítottam be hanem a lányom de csak találomra mozgatta a kontroller és nem jegyezte meg logikusan...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest