- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
válasz
proly01 #99742 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Igazából az érdekelne hogy aki például játszott Rise of the tomb raider el originál Ps4 en és PRO-n érezhetően jobb volt PRO-n a grafikai tuning bekapcsolásával pl?
Vagy ugyan azzal a játékkal ps4 en és pspron?Létezik egyébként porszűrő filter PRO hoz már?
-
unravel
őstag
válasz
proly01 #99742 üzenetére
- Komoly probléma nem jelentkezett. Talán annyi hogy azt hittem gyorsabban le tudja tölteni a Fifát. 7 csapatos odavisszavágós fifa bajnokság után jó meleg lett a gép, de talán ez normális.
Viszont jó gyors, a menü is pillanatok alatt vezerélhető.
...
Azokra kell figyelni amire minden más műszaki cikknél. Nem tudom mire gondolsz még.
...
Ha veszel konzolt, akkor magadnak kell eldonteni hogy használt vagy új, slim vagy pro. Mindegyik jó döntés, árban vannak eltérések.
Én pro mellett döntöttem mert miért ne, és bízom abban hogy a jövőben szebb játékok jönnek és a régiekhez pedig a Pro patchek. De biztos vagyok benne hogy a slim is ugyanilyen király. -
front3r
őstag
válasz
proly01 #99742 üzenetére
Nekem komolyabb rendellenességem nem volt.
Volt olyan, hogy bekapcsolt, de egy ideig nem adott képet, de eltelt fél perc és az után minden rendben volt, ezt egyszer csinálta.
Volt olyan hogy nem reagált semmire, amit a kontrolleren nyomtam, ez után egy másik kontrollert bekapcsoltam, és vissza a "saját" kontrollerjére, és az után minden OK volt.Ezeket lehet később javítják, de ilyen nekem a régi gépen nem volt. De nem fordult még elő sokszor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Playstation 4 500GB + 2 kontroller
- PlayStation 4 luckfoxx v11.00 külső goldhen activator
- PlayStation 4 / 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 konzolok és tartozékaik javítása garanciával, üzletben!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest