Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackydan
senior tag
Szia
Szamomra igencsak jo vetelnek bizonyult. Imadom az uj act. hangulatat az iranyitas meg tenyleg szuper, sokkal jobban bejon mint a bill. eger kombo. szoval en nem bantam meg az a 40 fontot amit rakoltottem.
Majd elfelejtettem. Udv mindenkinek jomagam egy uj ps4 boldog tuladjonosa vagyok, egyenlore meg baratkozunk egymassal, de ugy tunik igazan megerte beruhaznom egy ilyen gepre. soha nem voltam egy hc jatekos, igy amit a next gen konzolok nyujtani tudnak az boven eleg nekem szep grafika, jo cimek, rezgo controller is hozza tud jarulni a boldogsagomhoz
Egyenlore ket jatekot birtoklok, a fent emlitett Diablot illetve a Destiny-t. Remelem hamarosan ezek bovulni fognak par cimmel a jovoben amik erdekelnek GTA,AC,Witcher3 kesobb Batman.
Illetve a last of us-rol is jokat hallottam amennyiben megerosititek fol is kerul a listamraRemelem a kesobbiekben batran fodulhatok hozzatok, ha kerdesem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- 3 hónap garival
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj SSD-k!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest