Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
Valóban nem érünk rá
Azért nem, mert ahogy én kivettem a kollega szavaiból annak lesz garantált PS4 -e megjelenéskor aki kicsengeti ezt az előrendelői csomagot (ami még nem került fel a honlapra). Na most persze marhára ráérünk megvenni addig még, csak (gondolom én) el fog fogyni ez a csomag, hiszen annyit adnak el, ahány PS4 jön hozzájuk. De majd kijavít(anak) ha hülyeséget írtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért nem, mert ahogy én kivettem a kollega szavaiból annak lesz garantált PS4 -e megjelenéskor aki kicsengeti ezt az előrendelői csomagot (ami még nem került fel a honlapra). Na most persze marhára ráérünk megvenni addig még, csak (gondolom én) el fog fogyni ez a csomag, hiszen annyit adnak el, ahány PS4 jön hozzájuk. De majd kijavít(anak) ha hülyeséget írtam...
Már izzik a tenyerem, hogy rákattintsak a megrendelés gombra, de amíg nem vagyok tisztában a dolgokkal, addig nem fogom.
Kendek