Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
WaterWave
üzenetére
Az első része. Eddig főként Cargo módot mentem, mert azt talál a leggyorsabban. Sajnos a 40 playerest esélyem nem volt eddig kipróbálni. Nem jön össze rá elég játékos 10 perc várakozás után sem, pedig az biztos nagyon fun lenne.

Single-vel kezdtem, csináltam pár mission-t hogy ráérezzek a játékra, de multiban sokkal másabb. Néha teljesen káosz tud lenni. Nem tudom hány órát játszottam eddig, de a respawn rendszert még mindig nem sikerült megérteni (mondjuk a csapattárshoz spawnolás hatalmas +1). Ahogy láttam ez az össze vissza respawn a camperek ellen védene, de még így is tapasztaltam párszor a spawn pointnál instant halált.
A Hero vs Villain viszont amennyire funnak hangzik elsőre, annyira rossz is szerintem. Az a játékmód nagyon nem tudott megfogni. Összességében nézve egy egész jó casual lövölde.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek