Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf13
őstag
-
wolf13
őstag
Ha van hozzá egy erősebb pc emulátorral lehet játszani. Én jobban várom , hogy kiadják hozzá a már jó emut(elvileg április 2.) mint, hogy kedden kezembe vegyem a Last Guardiant. Én is kipróbáltam, és egyszerűen abbahagyhatatlan.Beelőztek Várom én is a jövőhetet.
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
válasz #21715712 #110766 üzenetére
Lehetséges, hogy ez csak PC-játékokra vonatkozik, mivel ott már ha feltelepíted a szériaszám hozzá lesz csatolva valamelyik klienshez /acchoz (steam, uplay, stb) és így már nem használható. Lehet, hogy ebben az értelemben egy dobozos Fifa (PS4)nem tartozik bele.
[ Szerkesztve ]
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
A Guardian mennyire zavaróan akad , droppol sima ps4-en?
-
wolf13
őstag
PS appal ha csatlakozok iPad-el (belső hálózaton keresztül) a PS4 hez, van olyan lehetőség appon belül , hogy másodlagos képernyő. Ezt én úgy értelmeztem, hogy amit a TV-n megjelenít , azt látni fogom paden is.
a mappák között tudok lapozni, játékot el tudok indítani , de képet nem jelenít meg.Csak ez a fekete kép fogad :
Valamit rosszul csinálok ?
-
wolf13
őstag
A Just Dance 2016 -ot lehet egyszerre többen is játszani akkor is ha nincs kamera?
Tehát csak telefonnal lenne a kapcsolat.Köszönöm.
-
wolf13
őstag
válasz Adam_Shepard #93323 üzenetére
Nem is azért írtam, hogy bármiféle vitába kezdjek, csak megemlítettem.
A köztudott... attól függ ki mikor kezdte PS-s pályafutását. -
wolf13
őstag
válasz Adam_Shepard #93314 üzenetére
A BEYOND: Two Souls™ sincs feltüntetve , hogy tartalmaz e lokalizációt , és mégis volt benne.
Lehet egyedi eset.
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
A LEGO Batman 3: Beyond Gotham vásárlásán gondolkozom gyermekemnek.
Aki játszott vele megírná körülbelül milyen hosszú a sztorija? Ahogy nézem használtan, mindenhol
fel van használva a DLC, így sokat veszítek ?
A hobbit volt az utolsó amit végigvitt , de az szerintem bődületesen rövid volt.Köszönöm a választ előre is.
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Ha egy játéknak megsérült a mentése , akkor gondolom nincs mód a javítására ?
Konkrétan az F1 el gyűlt meg a bajom. A session váltás közben írta , hogy menti a játékot es a következő
Másodpercben mar crashelt is. Ujra indítottam a játékot , és be is tölti (látszólag). Mert aki ismeri a játékot
Az tudja , hogy a töltés közben meg lehet nézni az évadra vonatkozó beallitasokat , es mikor végez a töltéssel
Akkor ezt az opciót be kell zárni es akkor jön be a játék. Na most nekem ez addig megy , hogy a jobb felső sarokban kiírja ,hogy betöltött , szépen zöldel. Es amíg nem zárom be a fent említett opciót addig nem fagy le a játék. Viszont ahogy nyomok egy X-et mar ki is lépett a játékból.Ha esetleg valakinek van ötlete szívesen olvasom.
Köszönöm előre is.
-
wolf13
őstag
Esetleg aki megvásárolta az F1 2016 -t véleményt majd írhatna róla. Bár nem hiszem , hogy
Irányításába túl sokat valtozott volna. -
wolf13
őstag
Openwrt-s routerrel készítettem dnla szervert. Erről sikerült filmet streameltetnem. Viszont
En úgy szeretnem megoldani , hogy ne a routert terheljem a film lejatszasaval , hanem a hálózatba
Csatolt winchestert elérni ,es ps4 média playerevel nézni. Erre vonatkozólag rakerestem FTP-s
Elérést ,de semmit nem találtam. Esetleg ha valaki így használja , elfogadnek segítséget.Köszönöm.
-
wolf13
őstag
A plex segítségével , hogyan tudnék filmet nézni hálózatra tett winchesterről ?
-
wolf13
őstag
válasz hyperspace #87734 üzenetére
Lassú voltál Mikor találtam meg nem volt.
-
wolf13
őstag
válasz hyperspace #87724 üzenetére
Parancsolj : Project Cars 5000 HUF
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Szeretnék itthonra egy NAS-t. A kérdésem az lenne , hogy lehetséges lenne az arról streamelt
Filmek nézése PS-el ?Köszönöm.
-
wolf13
őstag
Mivel hétvégén ingyenes lesz a multi, gondoltam kipróbálom A kérdésem az lenne (mivel PC-n ugye nem ajánlatos) , hogy mennyire ésszerű wifin keresztül online játszani ?
Köszönöm.
-
wolf13
őstag
válasz Gabesz1019 #86384 üzenetére
Én mindkettőt kipróbáltam, igaz PC-n. Nekem valahogy a Porect Cars jobban tetszik, és abból már van GOTY kiadás, ha esetleg az mellet döntenél. Ahogy néztem , mivel az nem rég jelent meg, még 12-14 körül mozog az ára.
-
wolf13
őstag
válasz Hyperion #85690 üzenetére
@Csabee86
Köszönöm mindegyikőtöknek , néztem én is ezt, de ingyen szállítással nincs. Így viszont + 6000 ft nem ér a felár. Amazonon is néztem , ott még nem vásároltam, de ha jól látom ott is az ingyenes szállításhoz kell egy 25$ könyv vagy 49$ ig feltornázni a vásárlást.
-
wolf13
őstag
Sziasztok.
Van aki használ, és tudna ajánlani töltőállomást.
Igazából 2 félét néztem ki, az egyik , amikor egy plusz adapter van bedugva a controllerbe , és úgy helyezik fel.
[link]A másik pedig amikor nyomás hatására csatlakozik a töltőhöz. Az utóbbiból már találtam ebay-en 2-3000 HUF
környékén , de a szállítása 6000 ft felett van. [link]Amik pár ezresért röpködnek annyira nem tetszenek , mert a felhelyezése nem tűnik biztonságosnak.
[link]Nagyon kell figyelni milyen szögből tolja rá az ember, mert szerintem hamar tönkre lehet tenni vele mind a töltőből kiálló , mind pedig a joy-on lévő csatlakozót. Ezért ha van valaki aki tudna ajánlani, hol tudnék venni normális és gyerek által is könnyen feltehető töltőt azt megköszönném.
Elég lenne a szimpla ,nem kell a 2 hellyel rendelkező.
-
wolf13
őstag
A storban egyes játékok mellet a bundle megjegyzés itt pontosan mit takar ?
-
wolf13
őstag
Köszönöm a válaszokat.
-
wolf13
őstag
Reggelt.
Nekem is lenne egy kérdésem a psn+ al kapcsolatba. Ha jól tudom akkor van a 14 napos trial.
Ha azt "megveszem" utána elvileg elérhető az Unravel játék. Nem tudom , az free ? Szóval ha az lekerül a
Gépre akkor a 14 nap letelte után tudom használni ?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest