Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Szabi®
üzenetére
Én indítom el a szarlavinàt a mivel is? Mivel rosszat nem mondtam a jàtékról. Aki kicsit is ismer tudja milyen vagyok. Neked és is sokan màsoknak csak egy Sony hater Xboxos szar alak leszek mindig is mert nem nyalok be csontig minden ex címre amit a Sony csinàlt. Egyébként màr megszoktam. Érdekes mód aki végigjàtszotta rosszabb véleménnyel van a jàtékról mint én, és az nem probléma.
Tudod mit? Vidd végig a jàtékot, aztàn nézz végig pàr traliert és ràjössz miért kérdeztem azt amit.
Na és ha màr asztalozunk te mit tettél le ide az asztalra mert én màr többször adtam be jàtékot nyereménysorsolàsra, azért hogy a közösségnek jó legyen. Ide is dobtam volna be többször is, de Sony-nàl nem lehet giftelni, így el is engedtem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- RAM topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek