Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
Azt ertem szaggatas alatt, hogy nagy tomegben tomegben lemegy 20-30 fps korulre (kisebb szitukban 50-60 korul van, azzal meg nincs bajom), igy meg nem adja. Ha ez normalis, akkor gondok vannak a jatekkal szerintem. :/ Mindegy, igyis-ugyis akratam ramot boviteni, majd meglatom segit-e rajta. Huzni nem akarok semmit.
-
atidzsiforc
őstag
Hali, felraktam a jatekot a logoutos cikk olvasasa utan. El lehet vele szorakozni, de nagyobb bazisokon tomegnyomorban iszonyatosan szaggat az adatlapomon levo konfigon teljesen minimum grafikan is. Konkretan velozni nem tudok, annyira rossz. Mi keves?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nagyon ritka Blackshark Phone 2 gamer telefon gyüjtői csomag! Kàrtyafüggetlen EU verzió!
- iPhone 15 128GB Pink független 91% akku 1év garancia.
- Eladó MSI Gamer Laptop újszerű, karcmentes állapotban!
- IdeaPad 3 15IMH05 15.6" FHD IPS i5-10300H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest