Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Azért nyomkodd azt a V-t, hátha belebotlasz egy olyan értelmes játékosba mint én.

Én is piros vagyok. xd A szerver pedig Cobalt.
Engem nem nagyon szokott csapattárs megölni, párszor már lőttek rám, de amúgy ha csapattársra lősz lehet hallani ilyen pittyegést ami jelzi, hogy ne lőj te balfasz, mert az a társad. Úgyhogy általában abbahagyják...
Ahogy én is...
Nem tudom mire gondolsz, sok ilyen óriás szar van.
Amilyen nagy izében voltam, ott generátorokat kapcsolgattam le, nem tudom miket kellene még megsemmisíteni, hogy a miénk legyen a terület... Utána kéne olvasni, de valahogy jobb lenne tapasztalattal megszerezni az infókat. Nem? 
Szerk: Basszus, fellépek és alig van területünk. lulz Kicsit bele kell húzni, mert lassan eltűnünk. xd Na meg engineer vagyok, vettem 100 pontért tapadós gránátot, erre nem tudom használni, nem látom. Miért van ez? 107 certizé pontom volt, most kidobtam 100-t? Hogy lehet előszedni a gránátot?
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DJI mini 3 drón display unit
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest