- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
FischiPiSti
üzenetére
Engem az esetek nagyobbik részében kézifegyverrel lőnek agyon... persze néha a tankok pirítínak oda, nyilván az az 1hit/die sem szokott jól esni.
Ezek szerint akkor a nanowave felejtős? Most 4-es szintű. Eddig úgy tűnt, hogy kicsit megnőtt volna azon esetek száma, amikor egy-két csík élettel sikerült megúsznom, ha tűzpárbajba keveredtem és megsoroztak. Ha oldalról vagy hátulról kaptak el, és nem tudok visszalőni, akkor gyakorlatilag mindig borulok. Ha jól értem, a flak viszont csak a repeszek és a gránátvető ellen véd, így akkor az 1 vs 1 meccsekben semmit nem számít. Értem, hogy ez csapatjáték, de még nincs csapatom, egyedül gürizek, hogy ne legyek teljesen láma, mire jelentkeznék valahová.
A gránátvetős puskán már agyaltam, annál is inkább, mert szerintem fegyver lesz a következő, amit venni kell. A füstben eddig nem voltam biztos, abban reménykedtem, hogy talán abba a gránátvetőbe is lehet revive gránátot tenni, és akkor van páncél is, meg 3 revive gránát.
Ezek szerint ezt sem jól gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák

- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP ZBook 17 G6 Mobile Workstation i7-9850H/32GB/512SSD/RTX3000/FHD/LTE/
- HP EliteBook x360 1030 G2 i5-7300U / 8GB RAM / 256GB SSD / Magyar billentyűzet / 12 hónap garancia
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Crucial MX500 500GB Enterprise Ssd
- Rendelésre! Apple Mac Studio M3 Ultra, 96GB RAM, 1024GB SSD, 28/60 mag - 27% ÁFA
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest