Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Ceresen az utóbbi napokban A Fantom Triciklis tart rettegésben
Egy láthatatlan atw összevissza köröz 1000el időnként elenged egy rakétát aztán megint átlátszóvá válik. Ott van az egész NC hadsereg de senki nem figyel semerre, csak rohangálnak mint a bolondgyík. Én már többször észrevettem, de bejelölni a q-val nem tudom ugye a láthatatlanokat, csak lövöldözök bele a semmibe de azzal a többiek nem foglalkoznak. Csak amikor már sikerül lesebezni és egy füst közlekedik, akkor végre odanéznek hogy vatafak.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- ASUS routerek
- Autós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- BestBuy topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Monitor hiba topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy láthatatlan atw összevissza köröz 1000el időnként elenged egy rakétát aztán megint átlátszóvá válik. Ott van az egész NC hadsereg de senki nem figyel semerre, csak rohangálnak mint a bolondgyík. Én már többször észrevettem, de bejelölni a q-val nem tudom ugye a láthatatlanokat, csak lövöldözök bele a semmibe de azzal a többiek nem foglalkoznak. Csak amikor már sikerül lesebezni és egy füst közlekedik, akkor végre odanéznek hogy vatafak.