Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
Blade_W
üzenetére
Mondjuk én véget nem érő akadozást, vagy bármilyen instabilitást nem tapasztaltam rendszeresen. Január óta játszom vele, a statisztika szerint 213 órám van benne, de ez alatt az idő alatt maximum ha 10 alkalommal volt valamilyen probléma, fagyás, vagy kilépés (bár lehet, hogy más programhoz képest ez is sok).
Ami engem zavar, és a játékélményt rontja, az az időnkénti rövid idejű belassulás, illetve az alacsony fps a nagy harcokban. De ha a patch után a nagy harcokban a minimum fps 30 lesz, (az se baj, ha low-on), akkor én már nagyon elégedett leszek : )
A hosszú betöltési időn meg egy SSD segített, a korábbi 2 perc helyett kb 40 mp alatt bent is vagyok a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Plazma TV topic
- Horgász topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- iPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt gyári 87% akku
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest