- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
A fegyverek tűzereje az jól látom, hogy nem nagyon változik? Tehát nemigen érdemes az alapfegyver helyett drágán másik fegyvert venni?
Arra már árjöttem, hogy a mesterlövésznek veszek egy nagyobb távcsövet, akkor azt nem tudom használni a mérnök fegyverén (ez egyébként eléggé hülyeség szerintem, a weaver sínt már az emberi gagyi civillizáció is ismeri
), de ha pl. veszek egy másik mesterlövész puskát, akkor azon tudom használni azt a távcsövet, amit az alapverzióhoz vásároltam, vagy ahhoz újra minden kiegészítőt egyenként kell megvenni?Az alap fizetőeszköz farmolhatósága idővel (vagy a rankkal arányosan) csökken, vagy minig ugyan annyit lehet összeszedni belőle, függetlenül, hogy mióta játszom?
Új hozzászólás Aktív témák

- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), de ha pl. veszek egy másik mesterlövész puskát, akkor azon tudom használni azt a távcsövet, amit az alapverzióhoz vásároltam, vagy ahhoz újra minden kiegészítőt egyenként kell megvenni?