Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Üdv!
Kérdezd itt Pioneer DVR-110 ezt zárom.
-
Memora
senior tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni Pioneer 110D 1.37 (nero cd-speed szerinti tipus) firmware frissitéshez! Csak egy régi, lezárt topicot találtam a témában, úgyhogy gondoltam, nyitok egy új topicot, talán nem harapják le a fejem érte
Először is: szükséges ez? A pioneer honlapján fenn lévő firmware 1.41 verzió updated May 25, 2006...nem valami új.
Az én gépemen lévő meg gondolom, az 1.37 verzió lehet. Vagy az az iró tipusa?Ami miatt frissiteni szeretném, az az, hogy most készülök megirni életem első dual-layer lemezét, és nem szeretném, ha elrontaná, vagy ilyesmi. A lemez 8x irható, de az iró 2.4x irná meg. Valószinüleg egyébként is ezt a sebességet választanám, vagy 4x, de azért mégis jó lenne, ha látná a 8x is
Olvastam itt lentebb olyanokat is, hogy van akinek firmware frissités után nem ismeri fel az irót a gép, és hasonlók...ezért kissé félek is a dologtól.
aki otthonosabban mozog a témában, mint én, légyszives irja le a tapasztalatait az ügyben.
előre is köszi
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest