Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bhalazs
csendes tag
Ok köszi, ránéztem a hivatalos oldalon, amit linkeltél és találtam is egy számomra megfelelő usb wifi adaptert (TP-Link wn725n). Mennyire stabil az RC3-as build? Milyen bug-okat tapasztaltatok vele?
Mindenképpen linuxot akarok rakni az MX1-emre, csak azt kéne eldönteni, hogy mikor lesz annyira kiforrott, hogy ne kelljen naponta a fórumokat bújni, hogy megoldódjanak a problémák. -
Bhalazs
csendes tag
Össze tudnánk már így itt az elején gyűjteni, hogy ha már a belső Wifi se az mk808b-n se az mx1-en nem megy, akkor melyek azok az USB Wifi adapterek, amelyek jól működnek (típus, chipset)?
Ha jól gondolom, elvileg minden olyan adapternek működnie kéne, ami Ubuntun megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest