Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Szóval!
Szílveszter alkalmából sikerült elég jutányos áron hozzájutnom egy compaq netezős super pc-hez sajnos elég harmat kicsike, de elég szépen bővíthető a lényeg nekem csak 98+netezés, zene hallgatás filmnézés.
Kívülről már sikerült nagyjából összekapnom, lefújni feketére.
De kellene még ez az.
Slot1-es processzort egészen 600-ig kezel a drágaság szóval akörül kellene, nem kell sem hűtés sem más, átalakítós dolog nem érdekel, mert passzív az egész direkt slot-os procinak kialakítva tehát bordák megvannak nekem csak az a kis értéktelen lapka kellene a bordák közül!
Most jön az igazán húzós rész, sajnos a cd-romnak fenntartott hely elég gyatra mondjuk úgy különös, mert a rendes ''pc''-be valókhoz képest méreteit tekintve kb a fele.
Tehát valami ilyesféle valami kellene nekem feketében bár ez a legkevesebb kompi mindent megold, a lényeg ide csatlakozású legyen. Leginkább egy dvd combonak örülnék.
Keresnék még olyan embert aki nekem egy megrajzolt ábrát esetleg kitudna vágni, szerezni bele plexit azt rögzíteni tehát teljes renoválás, persze nem pusziért gondoltam.
Oh igen és ami majdnem lemaradt kellene még nekem valami pci-os vga olyan gef 2 szint körüli, elméletben ami most van benne az sem éppen egy harmat mert ati mobility ati rage pro-van benne /pill. De ezt hagyjuk most inkább függőben, deha netán befutna valami ellenálhatatlan ajánlat akkor
Szerk.: korán van még
Előre is thx!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nintendo Switch
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eric és a bringagyár - itt készülnek a OneSport és a Duotts kerékpárok
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő