- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseme
csendes tag
nem kell feltétlen ingyen, kértem már itt segitséget, kaptam is, nem feltétlen teljes megoldást, de akkor pl valaki nagyon ráért és kisujjból kirázta az akkori javas feladatomat szórakozásból, ami szintén kb annyi alappal, vagyis oktatás után kiadott feladat volt mint ez is. Szval nem ingyen kérem, várom pü-ben a segitségeket
-
Cseme
csendes tag
Sziastok!
Segitséget szeretnék körni a következőkbe:
beadandó feladat, a php programozáshoz egyáltalán közel sem álló egyetemi szak egyik tantárgyából:
Koncert/Rendezvény nyilvántartó rendszer készítése:
Cél, hogy különbőző rendezvények (koncert, mozi, színház, kiállítás) adatait rögzíteni tudjuk és abban keresni lehessen.Adatok köre: Rendezvény jellege, Rendezvény címe (műsor), Helyszín, Dátum, Időpont, Jegyár
Megvalósítandó funkciók:
3.a.) Új rendezvény adatainak felvétele
3.b.) Keresés a rendezvények között: minden paraméterre lehessen keresni. Az elmúlt (régi) eseményeket ne listázza ki a rendszer.Ha valaki segeten rajtam ezzel kapcsolatba, nagyon megköszönném.
Kellene egy kis leirás is mellé, meg is kellene értenem!Előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest