Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Louloudaki
üzenetére
Igazából ez a számláló csak egy kis gyakorlás volt. De nagyobb gond pl. ha egy reisztárció-s oldalt csinálok. Ahol tárolom a neveket és a felhasználó jelszavakat. Hogy állítsam be, hogy ezen adatokat tudjam tárolni valami fáljban és azt csak az arra jogosult érje el??? Igazából majd ide szeretnék eljutni, de még csak hete csinálom ezt a PHP bulit ... szóval lehet kicsit sokat haraptam.

-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Nem rég kezdtem el a PHP-t épp most csináltam egy számlálót és ekkor egy érdekes dologra hívta fel a kedves barátom a figyelmet. Az a file amiben tárolom az értéket, hogy hányan látták az oldalt bárki számára megtekinthető. A kérdésem, azok a fileok amikkel dolgozom, azoknak a jogait, hogy ki vagy ki ne nézzhese meg hogy állítom be? Egy ingyenes domain nevet használok az extrán. De ott nem tudtam ilyesmi állítani.Szóval mi a megoldás ? Mert ha simán beírom az elérési útját a filenak megjeleníti a böngésző.
Előre is köszi !
Jano
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- TCL LCD és LED TV-k
- Könyvajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- ASUS ROG ALLY Z1 EXTREME + AJÁNDÉKOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest