- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
Üdv!
van egy linkem ezzel a href-el:href="?home"
van egy ehhez tartozó div-em,ezzel a php kóddal:
<?php
if(isset($_GET['home']))
{
include('home.php');
}
?>ez ugye a bongeszoba igy jelenik : www.oldal.hu/?home.
Valaki tudna nekem segiteni abba hogy ez siman kerdojel nekul jelenjen meg az url-be www.oldal.hu/home formaba?
Tovabba annak a megoldasahoz kernek meg egy kis segitseget hogy a kezdolap ez a www.oldal.hu/home legyen.
Elore is koszonom a segitseget!
-
[pod]Diablo
őstag
Üdv!
Van itt valaki aki esetleg jartas Yii keretrendszerben?Ha van,lehetne hozzá pár kérdésem?
Előre is köszönöm!
-
[pod]Diablo
őstag
Udv!
Lenne egy kerdesem,remelem jo helyen teszem fel,mert tobb topicba is illik igazabol.
Van egy mondjuk nevek nevu php-fajlom,benne mondjuk egy $nev valtozoval.Ezt az $nev valtozot szeretnem kiirni egy <p> </p> - tagen belul egy masik php fajlba.Keresgeltem,de nem igazan talaltam ra megoldast.Valaki tudna nekem erre egy megoldast?
Elore is koszonom a segitseget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest